Horoscop zilnic 1 mai 2022. Capricornii au parte de experiențe noi în viața intimă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 1 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară. Pentru că Luna îți traversează casa banilor și intră în conjuncție cu Uranus, planeta surprizelor, s-ar putea să te ia prin surprindere niște evenimente legate de bani: ori intrarea unor sume pe care le aștepți de mult, ori cheltuieli neașteptate. Pe un astfel de context astral nu sunt recomandate speculații financiare.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, casa identității și încă te afli sub influența Lunii Noi și a Eclipsei solare de ieri. Îți dorești o schimbare și s-ar putea să ai parte de lucruri neașteptate în planul personal. Totodată, cauți experiențe noi și ești mai spontană ca de obicei.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să te îndoiești cu privire la unele principii și convingeri după care te ghidai în viață, să fii răscolită și să ai impresia ca nimic din ce-ți propui nu iese. Este doar o falsă impresie, pentru că lucrurile se vor schimba în bine în următoarea perioadă. Nu-ți rămâne decât să încerci să te lupți cu agitația interioară pe care o simți și din acest haos emoțional vei vedea că se va naște ceva nou.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, planurile tale să fie date peste cap, nu de o dată, ci de mai multe ori, așa că mai bine nu programa nimic și lasă lucrurile să se deruleze. S-ar putea să apară evenimente neașteptate, care să-ți afecteze capacitatea de analiză și de a lua decizii, în special în relațiile cu prietenii sau grupurile de care aparții.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna se află în conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, în casa carierei, aduce dorință de schimbare și surprize neașteptate. Pentru că Uranus este guvernatorul casei relațiilor, se pot întâmpla lucruri neașteptate și-n planul relațiilor. Dacă ești singură, s-ar putea să cauți experiențe noi și să cucerești pe cineva cu spontaneitatea ta.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat principiilor, credințelor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor prin cunoaștere și schimburile de experiență profesională este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului. Posibil să simți o dorință mai mare de învățare, iar dezvoltarea personală va fi una dintre preocupările tale. Totodată, este un moment bun pentru a alege o destinație de vacanță sau să faci o drumeție.

 

Balanță

 

Ziua de astăzi stă sub semnul surprizelor, pentru că Luna face un aspect de conjuncție cu imprevizibilul Uranus, în casa intereselor financiare și a intimității, încrederii reciproce și transformărilor profunde, așa că evenimente neprevăzute pot să apară în relația de cuplu și-n viața afectivă, dar și-n planurile voastre, care privesc o investiție financiară.

 

Scorpion

 

Registrul astral de astăzi îți pregătește surprize în planul relațiilor și-n viața amoroasă, așa că fii pregătită să faci față provocărilor! Ești deschisă și lucruri pozitive și neașteptate se pot întâmpla pe neașteptate, datorită conjuncției Lunii cu Uranus, planeta surprizelor.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu deplasări neașteptate sau cu rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu familia, rudele, părinții. Conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, aduce evenimente și situații neprevăzute și surprize, care te pot scoate din rutina zilnică. S-ar putea să ai un plus de energie și să-I molipsești și ceilalți membri ai familiei. 

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu evenimente neașteptate în planul sentimental. Posibil să faci niște deplasări, să cunoști o persoană interesantă, cu care să începi o relație. Conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți poate aduce experiențe noi în planul amoros.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu surprize sau evenimente neașteptate, care au legătură cu familia sau locuința. Registrul astral, care se află sub influența lui Uranus, te forțează să faci lucrurile diferit, într-un mod nou, să găsești soluții originale la unele situații apărute.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu informații și vești surpriză. Posibil, programul tău să fie dat peste cap, din cauza unor deplasări pe care trebuie să le faci. Dacă lucrezi la un proiect personal, s-ar putea să ai niște idei originale. Dacă ieși cu prietenii, vei fi spontană și dacă ești singură, conjuncția Lunii, guvernatoarea casei iubirii, cu Uranus, planeta surprizelor, îți va scoate în cale pe cineva deosebit.

Share în bucate cu Alex Petricean - Arpazotto
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies