Horoscop zilnic 1 martie 2019. Peștii sunt de neoprit, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 1 martie 2019

Tag-uri:

Berbec 

Nativii din Berbec vor fi puși astăzi într-o poziție interesantă. Vei trece prin stări foarte diferite: de la încântare maximă, la încredere mare și apoi la dezamăgire. Ar fi bine să îți cântărești foarte bine deciziile și să nu faci vreo alegere importantă astăzi. 

 

Taur

Ești o persoană muncitoare, asta este clar. Dar astăzi ești foarte sigur pe metodele tale și te simți încrezător să faci față unor noi provocări. Deși ar fi bine să eviți astăzi să-ți asumi noi responsabilități, probabil că te vei descurcă să faci câteva lucruri peste ceea ce îți propusesei. 

 

Gemeni 

Îți place să socializezi, să fii în centrul atenției și să șțîi absolut tot ceea ce este nou. Astăzi pot apărea noi oportunități pentru ține și ai face bine să nu le ratezi. Îți pot aduce un succes răsunător.

 

Rac 

De obicei, ești o persoană precaută și asta te reține în a încerca multe lucruri noi. Această caracteristică te ajută să nu te arunci astăzi cu capul înainte. Rămâi rezervat, nu este cazul să-ți asumi riscuri inutile. 

 

Leu  

Eșți curajos și încrezător, dar este bine să calculezi atent cum te raportezi la ceilalți astăzi. Eșți predispus să fii prea impulsiv, iar persoanele apropiate ar putea deveni reținute în preajma ta. Gândește-te la consecințe! 

 

Fecioara 

Nativii din Fecioara au numai de câștigat astăzi. Simți că ești de neoprit, ai multe idei și reușești să rezolvi toate probleme tale, în timp record. Și cei din jurul tău vor beneficia de inspirația și îndrăzneala ta. 

 

Balanță 

Balanțele tinere au de învățat o lecție de viață astăzi. Nu este vorba despre dispute interpersonale, nu au nevoie de un lup moralist. Pur și simplu, vor avea ocazia să devină mai înțelepți. 

 

Scorpion 

Scorpionii vor întâmpina câteva dificultăți astăzi, unele pot fi foarte importante. Te simți atacat și ai tendința de a riposta. Ai însă încredere în tine și asta te face să-ți stabilești noi obiective, mai greu de atins. 

 

Săgetător 

Este o zi bună pentru nativii din Săgetător. Apar noi oportunități în plan profesional. Poți încheia noi parteneriate, poți să cunoști oameni noi sau chiar să te îndrăgostești. 

 

Capricorn 

De regulă, nu-ți place să riști și preferi să stai în zona ta de confort. Astăzi, te simți foarte motivat și asta poate fi în avantajul tău. Ai grijă, însă, să nu exagerezi. Ai face bine să te țîi departe de conflicte. 

 

Vărsător 

Astăzi trebuie să fii atent la modul în care interacționezi cu ceilalți. Pari foarte sigur pe ține și asta îi poate intimida pe cei din jurul tău. Puțînă încredere în sine nu strică niciodată, însă o atitudine atotștiutoare îi poate îndepărta pe cei din jurul tău. 

 

Pești

Nativii din Pe;ti sunt multitasking astăzi. Își asumă multe responsabilități, vor să termine totul în timp record și asta ar putea aduce puțîn haos în mintea ta. Trebuie să te organizezi mai bine și să înveți să lucrezi în favoarea ta și nu împotriva ta.related posts