Horoscop zilnic 1 martie 2020. Scorpionii vor câștiga un premiu important, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 1 martie 2020.


Berbec

Configurația astrală a zilei de astăzi te face să realizezi cât ești de fericită alături de partener. Dorințele tale vis-a-vis de petrecerea timpului cu partenerul se împlinesc și datorită faptului că ai pus cariera pe locul secund.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente neprevăzute în relația de cuplu. Vei fi surprinsă plăcut de acesta. În altă ordine de idei, în ceea ce privește cariera, poate să aibă loc o răsturnare de situație la locul de muncă și în urma unor restructurări să plece unii dintre colegi, iar tu să primești mai multe responsabilități.

Gemeni

Un prieten din grupul pe care îl frecventezi îți face o surpriză și astfel, cunoști prin intermediul lui o persoană, care din prima clipă se arată interesată de tine. Așadar, weekend-ul se încheie cu o întâlnire romantică.

Rac

Aspectele astrale de astăzi îți confirmă că petrecând mai mult timp în compania persoanei iubite, reușești să faceți să dispară neînțelegerile. Realizați că aveți multe lucruri în comun care până acum nu au fost experimentate.

Leu

Posibil astăzi să te afli într-o deplasare cu partenerul și un grup de prieteni, unde sărbătoriți ziua de naștere a unuia dintre voi. Se anunță o zi minunată și din punct de vedere al vremii, dar și al activităților de relaxare pe care le aveți.

Fecioară

Primești astăzi un cadou frumos de la persoana iubită sau de la copii, dacă ești părinte. Mai mult de atât, ieșiți la o plimbare, la un restaurant sau un spectacol.

Balanță

Dacă ești nevoită să lucrezi astăzi, vei avea surprize plăcute de la colegi la tot pasul, iar seara o petreci în compania partenerului de cuplu, care te invită la un restaurant/spectacol în oraș.

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să participi la un concurs de creație, artistic, de muzică sau sportiv și să obții un premiu. Seara, pe fondul unor evenimente surpriză, partenerul te surprinde cu o invitație într-un sejur în afara țării.

Săgetător

Deși cea mai mare parte a zilei te vei ocupa cu treburile gospodărești, dacă ești singură, seara ieși în oraș cu prietenele, iar dacă ești într-o relație, partenerul te invită într-un loc romantic.

Capricorn

O discuție deschisă avută astăzi cu partenerul ar putea să te facă să iei o decizie importantă în cuplu, mai ales că acesta te surpride astăzi cu un cadou inedit. Totodată, acținile lui te determină să vrei o schimbare și accepți să vă mutați împreună.

Vărsător

În prima parte a zilei poți să ai parte de evenimente neprevăzute în locuință, să se defecteze un aparat electrocanic și să fii nevoită să cauți un meșter să-l repare. Pe după-amiază, când toată agitația dispare, te pregătești să ieși în oraș.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță o zi în care vei sta mai mult plecată la cumpărături să-ți reîmprospătezi garderoba sau mergi la un salon de înfrumusețare. Posibil să-ți schimbi look-ul, dar și stilul vestimentar, iar toată lumea să aibă o surpriză când o să apari.

related posts