Horoscop zilnic 1 martie 2021. Gemenii primesc o invitație neașteptată și romantică, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zile de luni, 1 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Îți începi săptămâna cu gândul la cineva cu care ai vrea să reiei o relație, însă nu știi cum să abordezi persoana respectivă. Te frămânți și cauți metode de a-i face o invitație, în așa fel încât să nu te refuze.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce o zi destul de liniștită la locul de muncă. Vei avea timp să stai la povești cu colegii mai apropiați, vă gândiți cum să îmbunătățiți condițiile de muncă și programul. O idee originală ar putea să pună bazele unui nou proiect de succes.

 

Gemeni

 

Astăzi, primești o invitație în oraș de la cineva de la care nu te aștepți. Cooperezi cu aspectele astrale și vei vedea că nu o să-ți pară rău, pentru că întâlnirea este promițătoare. Este bine totuși să nu ai așteptări, să lași surpriza și să te bucuri de o ieșire reușită.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, chestiunile gospodărești și pentru a face niște schimbări privind spațiul de locuit. Te sfătuiești cu partenerul de cuplu privind suma de bani de care aveți nevoie pentru achiziționarea obiectelor și demarați un dosar de credit de nevoi personale.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi favorizează dialogul cu partenerul de cuplu cu care poți aborda subiecte sensibile, despre intimitate sau despre banii pe care îi dețineți în comun. În sfera profesională poți iniția unele negocieri și vei obține rezultate bune.

 

Fecioară

 

Ești preocupată, astăzi, de bani și să mai obții o colaborare pentru a-ți mări veniturile. Ai de gând să strângi o sumă, pentru că vrei să îi faci o surpriză partenerului, să plecați într-un minisejur. Bucură-te de o zi liniștită la serviciu, fără să fii presată de sarcini sau dead-line-uri.

 

Balanță

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți va aduce armonie și echilibru în relații. Totodată, ești interesată de felul cum relaționezi cu cei din jur și-ți vei dedica seara partenerului de cuplu. La locul de muncă sari în ajutorul unui coleg care are nevoie.

 

Scorpion

Planurile tale de viitor în ce privește relația sentimentală ar putea să prindă contur astăzi. Venus, micul benefic, și Soarele te ajută să rezolvi niște probleme mai vechi în cuplu și ți se dă posibilitatea să relansezi relația.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupi de situația ta personală și profesională. Îți faci planuri pe termen lung și despre cum dorești să arate viata ta de cuplu, dar și cea profesională. La serviciu, dialogul cu un prieten sau un coleg mai apropiat ar putea să-ți aducă sfaturi utile și ajutor pentru o strategie de viitor.

 

Capricorn

 

Contextul astrologic al zilei de astăzi te situează în centrul atenției tuturor, prin rezultate notabile în sfera profesională și a activităților pe care le desfășori. Ți se recunosc meritele și ești motivată să mergi pe aceeași direcție pentru rezultate și mai bune.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce vești de la drum, din străinătate, de la rude, de la prieteni. Posibil să primești un cadou sub formă de bani sau card de cumpărături. În partea a doua a zilei, asiști la niste dezbateri între colegi. Nu ești de acord cu ce se discută și vei reacționa.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce o surpriză din partea partenerului de cuplu, un cadou la care nu te-ai fi așteptat. La locul de muncă, se anunță o zi ușoară, posibil chiar să muncești doar jumătate de zi și restul zilei să îl petreci în compania partenerului.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache, despre aventura departe de ochii lumii

related posts

Modifică setările cookies