Horoscop zilnic 1 noiembrie 2019. Racii au parte de o criză sentimentală, ce se întâmplă cu Fecioarele


Vezi ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 1 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi, poți avea o dispută cu șefii și să fii sancționată. Astrele te îndeamnă să îți rezolvi problemele de la locul de muncă, însă cel mai bine este să apelezi la diplomație și comunicare. Chiar dacă ești nemulțumită de salariu, vino cu un plan de sarcini și arată că munca ta nu e răsplatită cum ar fi normal.

Taur

Primești vești din străinătate sau te gândești să îi faci o surpriză partenerului și să achiziționezi un sejur. Totodată, astăzi ai dispoziție să iți expui ideile si părerile vis-à-vis de convingerile după care te ghidezi în viață. Vei fi o mică vedetă în grupul tău.

Gemeni

În ultima perioadă ai tot apelat la banii din conturile de economii, deci ai grijă cum iți drămuiești banii. Astăzi nu se anunță o zi în care să poți încasa sumele de bani restante pe care le aștepți dintr-o colaborare. Posibil și starea sănătății să lase de dorit, să nu te simți bine nici fizic, nici psihic.

Rac

Astăzi, va trebui să treci peste un obstacol în cuplu, mai ales că nu știi să gestionezi cum trebuie o criză apărută. Ar fi indicat să lași deoparte orice fel de atitudine agresivă, să nu-ți mai taxezi gratuit partenerul, pentru că ți se va întoarce această atitudine.

Leu

Se anunță o zi foarte aglomerată la locul de muncă, cu dead-line-uri greu de respectat, însă norocul tau este că ai colegi care iți sar în ajutor și reușiți împreună să terminați toată treaba. Se cere atenție și în ceea ce privește starea sănătății. Posibil să fii nevoită să faci o vizită medicului, din cauza unor dureri osoase.

Fecioară

Ești mulțumită de direcția pe care o ia viața ta sentimentală. Ești deschisă noului și faci tot posibilul să nu mai repeți greșelile din trecut. Critica cu care iți obișnuisei partenerul a disparut și ești mai tandră și romantică în cuplu.

Balanță

Astăzi, ești mai preocupată de viața de familie, de casă, de treburile casnice, decât de cariera. Posibil să iți iei un liber să ajungi cu treaba la zi. O vizită la unul dintre parinți ți-ar putea aduce o suma mica de bani pe care o primești.

Scorpion

Astăzi, nu prea ești în apele tale, deși se activeaza casa comunicării și a întâlnirilor de afaceri. Șefii și colegii se bazează pe tine să prezinți un proiect și vei face față cu brio. Abilitățile și experiența ta vor impresiona pe toată lumea.

Săgetător

Este o zi în care dacă aștepți să îți intre niște bani in conturi, vei avea dezamăgirea să vezi că nu se întâmplă lucrul acesta. Pot să apară tot felul de blocaje, la bancă să se încurce conturile sau cei care trebuie să îți vireze banii, pur si simplu să uite. Apelează la rezerve pentru câteva zile!

Capricorn

Astăzi, este o zi în care ar fi bine să nu ratezi oportunitățile care vin spre tine din sfera socio-profesională. Ești determinată si hotarâtă să prezinți un proiect personal sau o idee care mai târziu să se transforme într-un proiect de răsunet. Atenție că poti intra foarte ușor în conflict cu șefii sau cu o instituție cu care colaborezi.

Vărsător

Astăzi, nu ești în apele tale. Te cufunzi în butoiul cu melancolie, faci bilanțuri și încerci să faci un plan pe termen lung, pe care ar fi bine să nu îl împărtășești cu nimeni deocamdată. Acțiunile din trecut ți-au adus experiență și până nu ești sigură că ai ok-ul șefilor într-un proiect, este bine să îl ții pentru tine.

Pești

Astăzi, faci curat în grupul de prieteni pentru că este posibil ca cineva să te dezamăgească întratât de rău încât nu vrei să mai treci cu vederea. Dacă pâna acum ai fost îngăduitoare și ai lăsat de la tine, a venit și momentul în care ar fi bine să te gandești și la tine și să nu mai sari peste valorile și principiile după care te ghidezi în viață.

Vezi și: Rețetă omletă cu mozzarella

related posts