Horoscop zilnic 1 noiembrie 2021. Scorpionii sunt dezamăgiți în plan sentimental, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 1 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, se anunță o zi dificilă la serviciu, cu multe chestiuni organizatorice și administrative. Luna traversează zodia Fecioarei și-ți imprimă multă hărnicie și preocupare pentru detalii. Atenție, însă, la sănătate, pentru că este posibil să apară unele disfuncții organice, care să-ți încetinească treburile! În partea a doua a zilei, ești dezamăgită de un prieten, care acționează contrar așteptărilor tale.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru rezervarea unei vacanțe și cauți să te potrivești cu programul partenerului de cuplu, dar și al prietenilor cu care vreți să mergeți. Posibil să fii dezamăgită și să nu vă potriviți toți cu programul, însă nu te amărî, pentru că lucrurile se rezolvă până la urmă.

 

Gemeni

 

Astăzi, ești mai preocupată de treburile casnice, de a rezolva o serie de chestiuni administrative. Posibil să fii nevoită să faci și niște drumuri la o instituție publică și s-ar putea să nu obții din prima ce ai nevoie. În altă ordine de idei, la serviciu încerci să ai un dialog cu șefii legat de programul de lucru și sarcini, dar răspunsurile pe care le primești te dezamăgesc.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de la serviciu, poate pentru semnarea unui contract important. Dacă îți cauți job, ești dezamăgită de oferte și renunți pentru o perioadă să mai trimiți CV-uri. În partea a doua a zilei, faci niște deplasări scurte.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Posibil să intre mai devreme salariul și începi să redirecționezi banii către utilități și rate. Cum Luna este în zodia Fecioarei, ești foarte chibzuită și nu depășești bugetul, chiar dacă vrei să faci niște achiziții pentru casă.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul zodiacal și te va ajuta în toate activitățile, dar mai ales în administrarea finanțelor. Pe după-amiază este posibil să ai o mică dezamăgire din partea perechii de viață, însă reusești să treci repede cu vederea. Dacă ești singură și cunoști pe cineva sau te caută cineva din trecut, tinzi să-ți faci prea multe planuri de viitor, deși nu e nimic sigur.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru starea de sănătate, care pare să se îmbunătățească. La serviciu se întâmplă evenimente sau situații care te pun într-o lumină favorabilă. Acasă, ai ajutorul partenerului în treburile gospodărești.          

 

Scorpion

 

Se anunță o zi bună pentru munca în echipă. Cooperezi foarte bine cu colegii într-un proiect nou sau poate primești o propunere de a trece pe un alt post și înveți lucruri noi. În planul sentimental ești dezamăgită, mai ales dacă ești singură, pentru că nu se leagă lucrurile în direcția dorită de tine.

 

Săgetător

 

Ești foarte implicată, astăzi, în sarcinile și responsabilitățile care privesc activitatea profesională. Cum Luna traversează zodia Fecioarei, o zodie analitică și de organizare, s-ar putea să pui în ordine unele lucruri pe care le tot amânai, ai întâlniri cu persoane importante și-ți faci planuri pe termen mediu și lung. 

 

Capricorn

 

Ești determinată să găsești căi sau metode de afirmare profesională, muncești mult și rezultatele nu întârzie să apară. Astăzi, ai grijă la dialogurile pe care le ai cu cei cu care lucrezi! Este posibil să afli unele lucruri, care nu-ți plac și poți reacționa mai agresiv dacă nu reușești să-ți controlezi impulsurile.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în prima plan preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni financiare, achitarea unor datorii sau a unor taxe și impozite. Posibil să fii nevoită să faci și niște drumuri la o instituție publică, în caz că nu reușești să rezolvi online ce ți-ai propus.

 

Pești

 

Astăzi, Luna traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul relațiilor, parteneriatelor, contractelor și asocierilor, așa că încerci, pe cât posibil, să ajungi la un numitor comun cu cei cu care lucrezi sau trebuie să închei un contract. Posibil să ai o dezamăgire sau să ai senzația că ești mințită sau ți se ascunde ceva, așa că trebuie să fii precaută.

 

Topul costumelor de Halloween purtate de vedete

related posts

Modifică setările cookies