Horoscop zilnic 1 noiembrie 2022. Racii fac niște cheltuieli neprevăzute, ce se întâmplă cu Scorpionii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 1 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi este destul de tensionat și există riscul de a intra ușor în conflicte din cauze de natură financiară. S-ar putea să te confruncți și cu restricții sau blocaje într-un proiect pe care îl desfășori sau în relațiile de prietenie. De asemenea, planurile tale de viitor nu mai corespund cu ale partenerului de cuplu, așa că este posibil să apară dispute.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi este conflictual, mai ales dacă inițiezi niște dialoguri cu partenerii de afaceri sau cu superiorii. Poți lua niște decizii radicale, să rupi un contract sau să strici o colaborare, pentru că acționezi sub impulsul momentului și nu reușești să te stăpânești.

 

Gemeni

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează în zodia Vărsător, astăzi, pe casa principiilor de viață îți aduce încercări și o gândire rigidă. Ți-e greu să accepți și părerile altora și s-ar putea să intri foarte ușor în conflicte cu cei din jur pe teme de credințe și convingeri. Evită decizii majore!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi declanșează evenimente care au legătură cu situația financiară. Dacă vrei să accesezi un credit, să intri în posesia unei sume de bani, este posibil să întâmpini blocaje sau amânări. Posibil să primești și o amendă, dacă nu ești atentă sau să fii nevoită să înlocuiești ceva ce s-a stricat, să faci niște cheltuieli neprevăzute.

 

Leu

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează astăzi în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, îți poate aduce tensiuni și conflicte cu partenerul de cuplu. În planul profesional evită să duci negocieri, pentru că este posibil să strici o colaborare!

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi stresantă la locul de muncă. Nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu colegii și contextul astral te îndeamnă să faci o schimbare, dacă nu te mai regăsești într-o echipă sau nu mai rezonezi din punct de vedere a convingerilor și principiilor. În ce privește starea de sănătate, s-ar putea să te confrunți cu niște disfuncții organice, așa că este indicat să te odihnești mai mult.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Saturn, planeta profesor, îți aduce tensiuni în planul sentimental. Este de preferat să eviți gesturi extreme, să nu te lași dominată de impulsuri și sentimente puternice, care pot strica o relație. Dacă ești părinte, găsește o cale să ajungeți la un numitor comun, să faceți fiecare un compromis.

 

Scorpion


Conjuncția dintre Lună și Saturn, planeta profesor, care se formează în casa vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții, ar putea să-ți aducă tensiuni în familie. De asemenea, un eveniment care are loc neașteptat să declanșeze o ruptură față de cineva din familie sau față de partener, dacă se amestecă cineva din familie în treburile voastre personale.

 

Săgetător

 

Ai grijă, astăzi, ce planuri faci, pentru că Luna formează o conjuncție cu Saturn, planeta profesor, în casa comunicării și deplasărilor și poate aduce restricții, amânări într-o deplasare și lecții pe care le poți primi din partea unei persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență. De semenea, s-ar putea să te enervezi ușor, să fii agitată și să intri în conflicte.

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează o concjuncție cu Saturn, guvernatorul tău, în casa banilor, vine să-ți atragă atenția că trebuie să faci o schimbare în administrarea finanțelor. Este nevoie să te concentrezi pe găsirea unor soluții de suplimentare a veniturilor și de economisire.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta profesor, se formează astăzi în sectorul personalității și formează aspecte tensionate cu planetele din casa carierei și a familiei. S-ar putea să fii mai irascibilă, iar agitația pe care o resimți să te împingă să intri în conflicte cu cei din jur. Dacă ai planuri pe ziua de astăzi, ar fi bine să le reprogramezi, pentru că este posibil să fie date peste cap.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii cu Saturn se formează astăzi în sectorul subconștientului, izolării și frământărilor interioare, așa că este posibil, la nivel interior să fii foarte agitată. Nici din punct de vedere al sănătății nu stai prea bine, așa că ar fi recomandată odihnă, detașare față de factorii de stres și poate niște tehnici de meditație și relaxare mentală te-ar ajuta să te reechilibrezi.

related posts

Modifică setările cookies