Horoscop zilnic 1 octombrie 2020. Vărsătorii sunt la un pas să fie părăsiți, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 1 octombrie, 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale și cu aspectele tensionate cu planetele din sectorul profesional, este posibil să intri în conflicte majore, din cauza unor decizii ale șefilor, care te pun să reconfigurezi un plan, care deja era aprobat. Nu vrei să o iei de la capăt, așa că atenție la cum reacționezi, pentru că sunt posibile rupturi de relații și sancțiuni!

Taur

Tensiunile nu lipsesc astăzi și vei fi foarte agitată la locul de muncă. Ajungi la concluzia că unele parteneriate nu-ți mai aduc beneficii și vei renunța la ele. Uranus poziționat pe sectorul personalității te face să-ți dorești mai multă libertate și să te poți dezvolta profesional.

Gemeni

Contextul astral de astăzi reeditează unele evenimente, situații, ipostaze, care au avut loc în urmă cu câteva luni, când proiectele tale personale nu puteau să meargă mai departe din cauza lipsei fondurilor financiare. Astăzi este una dintre acele zile în care cauți soluții de finanțare pentru un proiect pe care vrei să-l lansezi.

Rac

Posibil astăzi să primești o lecție de la unul dintre superiorii tăi. În planul personal, apar din nou tensiuni și situații, care au mai fost în luna august și reiei unele dialoguri cu partenerul de cuplu, pentru că îți dai seamă că problema de fapt nu este rezolvată.

Leu

Traversezi o perioadă grea în viața de cuplu și astăzi constanți că distanța dintre tine și partener se mărește pe zi ce trece. Poate și din cauza principiilor și convingerilor diferite pe care le aveți. Dacă ești singură și ai cunoscut pe cineva într-o călătorie sau în mediul academic, ți-ar plăcea să petreceți mai mult timp împreună, însă nu găsești motive să-l abordezi.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru plata unor datorii sau este posibil să mergi să cumperi un cadou unui membru al familiei, care își sărbătorește ziua de naștere curând.

Balanță

Astăzi este posibil ca partenerul tău să aibă nevoie de susținere morală, deoarece trece printr-o perioadă mai grea. Totodată, se întrevăd conflicte cu cineva din familie, cu părinții poate, legate de administrarea unui imobil/teren sau patrimoniu.

Scorpion

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează casa muncii și a activităților curente de la serviciu, aduce tensiuni și conflicte cu unii colegi, cu care nu ești pe aceeași lungime de undă și care îți pun bețe în roate, când ai idei și propuneri de proiecte.

Săgetător

Posibil astăzi să ai unele dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu, legate de petrecerea timpului împreună sau dacă ești părinte, de împărțirea responsabilităților privind copiii. Ar putea să apară din nou unele probleme, care au mai fost și astă vară și să fii pusă în situația în care să revii asupra deciziilor de atunci.

Capricorn

Pentru că ai tot felul de frământări cu privire la unele întâmplări sau situații conflictuale apărute în familie și nu reușești să treci peste, ar fi recomandat ca astăzi să ai o zi mai ușoară. Dacă poți, ia-ți un liber sau măcar câteva ore pe care să ți le dedici ție, să-ți facă plăcere și să te destresezi.

Vărsător

Ești tentată astăzi să-i aduci mai multe reproșuri partenerului de cuplu, care au legătură cu chestiunile gospodărești sau cu deplasările la cumpărături. Gândește-te de două ori înainte să intri într-o dispută și să nu mai ai cum repara lucrurile! Redirecționează-ți energia către lucruri constructive!

Pești

Astăzi este posibil să încerci să-ți recuperezi o sumă de bani de la cineva apropiat, pe care l-ai împrumutat. Dacă ești implicată într-un proiect, cu unul dintre prieteni, este posibil să izbucnească o dispută pe teme financiare. Încearcă să nu fii agresivă și rezolvă lucrurile cu calm.

 

Întrebarea Mesei Rotunde: Regizorul Jesus del Cerro divulgă secretele serialului VLAD

related posts

Modifică setările cookies