Horoscop zilnic 1 octombrie 2021. Berbecii au chef de iubire și aventuri romantice, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 1 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți activează sectorul iubirii și al aventurilor romantice. Dacă ești singură este posibil să realizezi că-ți dorești o relație de durată, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, decideți să petreceți mai mult timp împreună. Ai putea să începi prin a nu mai sta peste program la serviciu și dacă ți se oferă o propunere de job, să te gândești că nu vrei să mai investești, din nou, toată energia în sfera profesională.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este favorabil activităților profesionale, negocierilor, interviurilor și prezentărilor de proiecte. La serviciu vii cu idei noi, însă te lovești de viziuni diferite cu ale șefilor sau ale unor colegi și momentan se blochează proiectul.

 

Gemeni

 

Astăzi faci niște deplasări pentru a achiziționa cele necesare casei sau ai găsit oferte bune la niște lucruri pe care le urmărești de mai mult timp. Posibil să faci și planuri de a pleca câteva zile în afara orașului, să mergi la o petrecere sau rezervi mai mult timp copiilor, dacă ești părinte.

 

Rac

 

Deși ți-ai propus să nu mai fii agresivă în comunicare cu membrii familiei mai în vârstă, nu te poți abține să nu critici sau să faci comentarii răutăcioase. Chiar dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă, ar trebui să lași de la tine. Sectorul financiar este activat și s-ar putea să ai parte de o surpriză astăzi: să primești un bonus.

 

Leu

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și în mod normal ar trebui să te simți bine, să fie o zi tonică, să râzi, să faci glume. Comunicarea și creativitatea sunt bine susținute în toate acțiunile tale de la serviciu, însă, până la finalul zilei, s-ar putea să întâmpini dificultăți în a menține o relație bună cu un coleg cu care ai mai avut dispute.

 

Fecioară

 

Sfaturile financiare pe care le primești astăzi nu-ți prea sunt pe plac. Chiar dacă cei care ți le oferă sunt bine intenționați, consideri că fiecare situație este diferită și nu se poate compara, așa că închei discuția fără să intri în dezbateri. În partea a doua a zilei, vei avea parte de o surpriză financiară: încasezi o sumă de bani pe care nu o așteptai decât săptămâna următoare.

 

Balanță

 

 

Posibil, astăzi, să ai parte de unele surprize din partea unui prieten sau a unui apropiat. Și partenerul ar putea să te surprindă cu o invitație la o cină romantică sau îți pregătește un weekend în doi. La serviciu, lucrurile merg bine și decizi să începi niște cursuri de perfecționare profesională sau dezvoltare personală.

 

Scorpion

 

Ești vedetă, astăzi, la locul de muncă, în cercul de prieteni, între colegi sau în familie. Surprinzi pe toată lumea cu ideile tale originale. Puțini știu că atunci când te izolezi sau stai departe de toată agitația cotidiană, doar cu gândurile tale, analizezi și faci planuri, strategii.

 

Săgetător

 

Astăzi, îți dorești să pleci într-o călătorie în weekend, să ieși la plimbare, să faci sport sau să ai activități care să te relaxeze și să te ajute să te destresezi. În sectorul profesional, dacă ai planuri să te asociezi cu un prieten, să investești într-un proiect de grup, poate ar trebui să te gândești de două ori înainte, pentru că lucrurile nu vor ieși așa ușor cum le vezi în momentul de față.

 

Capricorn

 

Te preocupă sectorul financiar, administrarea unor fonduri comune cu partenerul, cu altă persoană din familie sau cu care desfășori activități profesionale. S-ar putea să apară și unele blocaje sau amânări, însă te salvează cineva de la serviciu cu un împrumut pe termen scurt.

 

Vărsător

 

Astăzi, ai un randament intelectual ridicat la serviciu și faci față tuturor provocărilor. Contextul astral favorizează atingerea obiectivelor profesionale. În planul relațional, reușești să treci peste un moment dificil și să petreci o după-amiază liniștită cu partenerul de cuplu.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi îți accentuează dorința de a începe o nouă etapă în planul profesional. Ai susținere astrală și ajutor de la șefi sau de la o persoană cu putere de decizie. Pe de altă parte, ai dispoziție pentru activități artistice, sensibilitatea este mai amplificată și poți trăi clipe și experiențe profunde cu partenerul de viață.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

related posts

Modifică setările cookies