Horoscop zilnic 1 octombrie 2022. Fecioarele au parte de o dezamăgire în cercul de prieteni, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 1 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Săgetător, să fii pusă în fața unei situații, în care să trebuiască să alegi între ce-ți dorești tu și ce-și dorește partenerul. Dacă discutați sincer și deschis este posibil să ajungeți la un numitor comun și vă aduceți aminte ce anume v-a legat în trecut: convingerile și principiile comune.

 

Taur


Cu Luna în tranzit prin casa avantajelor financiare și astăzi vei căuta să administrezi cât mai bine bugetul de care dispui. Posibil opoziția pe care Venus, guvernatoarea ta, din casa muncii, o formează cu Jupiter din casa frământărilor interioare, să te pună pe gânduri cu privire la unele decizii, pe care trebuie să le iei în sfera profesională.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, partenerul să te surprindă cu o propunere. Dacă ești singură, opoziția care se formează între Venus, din casa iubirii, cu Jupiter din casa prietenilor, să te inducă în eroare cu privire la ce simți față de cineva din anturaj și să înțelegi greșit atitudinea ale acelei persoane.

 

Rac

 

Astăzi Luna îți traversează casa sănătății și este posibil să nu fii într-o dispoziție prea bună. Este recomandată odihna și detașarea față de factorii de stres. În ce privește opoziția pe care Venus o formează cu Jupiter din Berbec, și care dinamizează axa carieră-familie, te pune pe gânduri și va fi nevoie să găsești un echilibru între cele două domenii.

 

Leu

 

Luna în tranzit prin casa iubirii formează un aspect armonios cu Soarele, guvernatorul tău, așa că este posibil să ai parte de o zi favorabilă declarațiilor de iubire, exprimării sentimentetelor și unor gesturi, care să-l impresioneze pe partener. 

 

Fecioară

 

Se anunță o zi favorabilă activităților gospodărești, mai ales dacă membrii familiei îți vin în ajutor. Posibil să faci niște achiziții de valoare pentru casă. În altă ordine de idei, contextul astral ar putea să-ți aducă o dezamăgire din partea unei persoane din grupul de prieteni, de la care aveai alte așteptări.

 

Balanță

 

Comunicarea și deplasările sunt susținute și astăzi, iar aspectul armonios pe care Luna îl formează cu Soarele din casa personalității, îți aduce bună dispoziție și satisfacții, că ai putut rezolva niște chestiuni de familie. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, este posibil să intervină o situație care să producă tensiuni.

 

Scorpion

 

Astăzi s-ar putea să faci niște cheltuieli pentru casă sau achiziționezi un cadou unei persoane dragi. Nu te afli într-o dispoziție prea bună, pentru că oboseala și suprasolicitarea își spun cuvântul, dar reușești să rezolvi tot ce ți-ai propus. Pentru că ești implicată într-un proiect profesional nou, gândul îți este la serviciu și cum să faci ca lucrurile să meargă bine.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează și astăzi zodia și aspectul armonios pe care îl formează cu Soarele din casa relațiilor de prietenie și a grupurilor pe care le frecventezi, îți aduce implicare într-o activitate  comună cu prietenii. Posibil să participi la un eveniment important în viața unui prieten. Distracția este garantată și te vei simți bine alături de prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi în care vei sta mai retrasă, cu gândurile și frământările tale.  Este posibil să-ți dorești să lenevești, să stai acasă, să citești sau să te uiți la un serial. Ai nevoie de mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres, iar dacă vrei să te reechilibrezi, ai face bine să adopți un stil de viață sănătos.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi cu întâlniri cu prietenii sau cu familia, posibil și cu deplasări în afara orașului sau la un eveniment, concert, spectacol, film. S-ar putea ca o discuție cu unul dintre prieteni sau apropiați să te ajute să înțelegi și să elimini din viața ta situații sau persoane care te fac să suferi.

 

Pești

 

Deși este o zi de weekend, astăzi, te preocupă cariera și suplimentarea veniturilor prin activități extraprofesionale sau implicarea în proiecte noi la serviciu. Sunt favorizate dialogurile pe teme financiare, poate chiar o negociere cu cineva, care vine spre tine cu o ofertă.

related posts

Modifică setările cookies