Horoscop zilnic 1 octombrie 2023. Leii au parte de evenimente neașteptate în viața amoroasă, Racii primesc o ofertă de job


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 1 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se anunță o zi cu cheltuieli pentru o deplasare/delegație sau un minisejur. S-ar putea să-i iei un cadou partenerului, să-i faci o surpriză acestuia. Dacă te afli într-un sejur, petreci clipe fericite alături de partener și încercați să vă relansați relația.

 

Taur

 

Cu Luna în zodia ta, astăzi, alături de Jupiter, marele benefic, ai oportunități de dezvoltare, ești generoasă, optimistă și plină de viață. Îi molipsești și pe cei din jurul tău, în special pe membrii familiei. Pe de altă parte, te preocupă situația financiară, mai ales dacă vrei să faci niște investiții în casă.

 

Gemeni

 

Luna formează o conjuncție cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, așa că astăzi discuți mai mult cu partenerul despre frământările tale. Ai nevoie să închei o etapă din trecut și să iei o decizie importantă, care-ți poate schimba direcția.

 

Rac

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic, vine cu multă distracție și veselie. S-ar putea să organizezi o petrecere surpriză partenerului sau unuia dintre prieteni. Pe de altă parte, primești un telefon de la cineva care-ți propune o colaborare sau un job nou și te gândești să-l iei în consierare.

 

Leu

 

Deși este o zi liberă, te preocupă cariera și direcția, încotro mergi și dacă ești mulțumită de parcursul profesional. S-ar putea să vină spre tine oportunități de dezvoltare prin sfera profesională. Un șef îți poate face o propunere neașteptată. În planul sentimental, lucrurile pot lua o turnură neașteptată.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să discuți cu cineva din străinătate, o rudă apropiată, despre administrarea casei sau intențiile tale legate de o tranzacție imobiliară. De asemenea, încerci să afli și lucruri din trecut, să scapi de niște frici sau temeri. Reflectezi mai mult la viața ta și încerci să nu mai repeți niște greșeli în cuplu.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări legate de partea financiară, de banii pe care îi deții la comun cu partenerul. Dacă îți serbezi ziua zilele acestea, s-ar putea să ai parte de cadouri de la familie sau prieteni, să ți se organizeze o petrecere surpriză.

 

Scorpion

 

Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, în tranzitul lui prin casa relațiilor. Pentru că Jupiter este guvernatorul sectorului financiar, s-ar putea să faci niște planuri financiare cu partenerul de cuplu pentru perioada următoare, să reduceți niște cheltuieli și să administrați mai bine banii pe care îi dețineți.

 

Săgetător

 

Luna formează un aspect strâns cu Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa muncii, activităților profesionale, treburilor gospodărești și sănătății. Preocupările tale de astăzi vor fi legate de aceste domenii. S-ar putea să găsești o soluție, să gestionezi mai bine comunicarea cu cineva de la serviciu, cu care ai viziuni diferite.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să găsești rezolvare la o situație tensionată din sfera sentimentală. Este nevoie ca tu și partenerul tău să fiți sinceri unul cu celălalt și să discutați nemulțumirile din cuplu sau situațiile care duc tot mai des la conflicte.

 

Vărsător

 

Conjuncția care se formează astăzi între Luna, în tranzit prin casa vieții de familie, și Jupiter, marele benefic, aduce decizii legate de planurile tale de viitor, care țin de familie, o mutare, întemeierea unei familii sau rezolvarea unor situații tensionate cu părinții.

 

Pești

 

Sectorul comunicării este activat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Jupiter. S-ar putea să fie nevoie să lucrezi, să termini un proiect sau să te asiguri că totul este în regulă la serviciu. Dacă ieși în oraș cu prietenele, inevitabil se pot aduce în discuție teme legate de serviciu. O idee s-ar putea să prindă contur într-un nou proiect profesional.

Modifică setările cookies