Horoscop zilnic 1 septembrie 2020. Gemenii primesc vești de la serviciu, Scorpionii trebuie să fie atenți la relația de cuplu


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 1 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Intuiția te ajută astăzi să rezolvi niște probleme de natură profesională, dar și financiară. În partea a doua a zilei, universul tău interior este puțin tulburat, pentru că afli niște vești mai puțin plăcute despre partenerul tău de viață. Alegi să stai retrasă, să analizezi și pe urmă decizi dacă îl confrunți sau nu.

Taur

Configurația astrală de astăzi îți aduce întâlniri cu prietenii, pe care îi asculți, le dai sfaturi și încerci, împreună cu ei, să găsiți soluții la problemele de natură sentimentală prin care trec. Ești o bună prietenă și ai intuiția necesară să identifici ce trebuie schimbat.

Gemeni

Primești vești de la serviciu, referitor la un contract de telemuncă pe care trebuie să îl semnezi sau poate se prelungește cel vechi. Oricum, șefii vor lua legătura cu tine și ești fericită că vor rămâne aceleași condiții de muncă ca și până acum.

Rac

Evenimentele petrecute în jurul tău, în ultimele zile, au avut rostul să-ți schimbi cumva percepția despre viață, principiile, filosofia și convingerile tale. Ai alte priorități acum și nu-ți mai bați capul cu toate nimicurile. Realizezi că lucrul cel mai important este familia.

Leu

Dacă te afli în situația în care te-ai despărțit de partener, ești preocupată să împarți bunurile deținute în comun cu acesta. În ceea ce privesc banii proveniți de la job, vrei să-ți faci un plan de rezervă și îți cauți niște colaborări, să ai venituri din mai multe părți.

Fecioară

Posibil astăzi să te sfătuiești cu cineva apropiat ce pași să urmezi în relația cu partenerul de cuplu, pentru că au apărut niște probleme. Frământările tale cu privire la viitorul relației ar putea să-ți afecteze randamentul de lucru la serviciu, iar șefii să te mustreze că nu reușești să te concentrezi sau să faci lucrurile cum trebuie.

Balanță

Ești tot mai nervoasă din cauza serviciului și de la o zi la alta ai impresia că trebuie să schimbi ceva în sfera profesională: departamentul, șefii, jobul. Relațiile cu colegii sunt destul de conflictuale și nu vrei să mai lași de la tine, atunci când cineva greșește.

Scorpion

Comunicarea cu persoana iubită este dificilă astăzi și ești tot mai dezamagită de relația cu partenerul de cuplu. Ai impresia că degeaba îi dai semnale și îi comunici că-ți dorești spațiul tău, pentru că nu înțelege și te sufocă în continuare.

Săgetător

Viața de familie este astăzi în prim planul tău, relația cu părinții pe care îi ajuți în diverse chestiuni casnice, dar și organizarea firmei, dacă prestezi activități independente. Totodată, dacă ești angajată, primești o ofertă de colaborare, cu beneficii financiare substanțiale.

Capricorn

Astăzi, sunt favorabile deplasările pentru a rezolva unele chestiuni birocratice sau de a obține documente/acte de la instituții publice, atestate, înscriere la un curs sau o școală de șoferi. În sfera personală, relația cu partenerul este susținută de Venus, micul benefic, care aduce armonie și înțelegere.

Vărsător

Situația financiară te interesează în mod deosebit astăzi, pentru că Luna traversează casa financiară a banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale.  Totodată, vei avea de făcut niște plăți, achiți datorii, utilități, dar reușești să pui deoparte și niște bani de care să știi doar tu.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența lunii în semnul nașterii tale, așa că vei fi mai sensibilă în relațiile cu ceilalți. Totodată, vei avea intuiție într-o chestiune financiară și vei obține mai mulți bani de pe urma unui contract încheiat.

related posts

Modifică setările cookies