Horoscop zilnic 1 septembrie 2021. Racii au parte de tensiuni în cuplu, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 septembrie 2021.

 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ești preocupată să rezolvi niște chestiuni administrative ale locuinței. Posibil să achiziționezi ceva pentru casă, să faci niște reparații. Planul profesional și activitățile de la serviciu le lași pe locul secund. Totodată, te ocupi de sănătate, faci niște investigații medicale și începi un tratament sau schimbi stilul de viață.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce multe deplasări pentru rezolvarea unor acte, obținere de documente sau de aprobări. În planul sentimental îți faci planuri, ceri părerea partenerului vis-à-vis de o decizie importantă și contează foarte mult să aveți un dialog sincer.

 

Gemeni

 

Segmentul financiar din harta astrală este activat astăzi odată cu tranzitul Lunii prin zodia Rac. Ai ajutor de la partener într-o chestiune financiară sau poți negocia în favoarea ta un contract, o colaborare, o asociere. Atenție, că ești tentată să faci niște cheltuieli astăzi care nu sunt neapărat necesare!

 

Rac


Astăzi Luna ajunge în semnul nașterii tale și ai nevoie de mai multă de afecțiune și de siguranță emoțională. Relațiile cu partenerul de cuplu sunt puțin tensionate și ai putea să cauți îndrepți lucrurile. La serviciu ai parte de o surpriză: începi un proiect nou.

 

Leu

 

Astăzi este important să înțelegi unele aspecte ale relației în care te afli, iar partenerul este cel care va iniția niște dialoguri pentru a lămuri chestiuni importante în cuplu. S-ar putea să ai și niște revelații despre modul cum să gestionezi unele situații.

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi bună pentru a-ți face planuri de viitor, în special pentru viața de familie și reamenajarea locuinței. Primești sfaturi utile de la prieteni și poate și ajutor financiar, un împrumut pe termen scurt. În planul profesional ai grijă la informațiile pe care le primești, verifică-le, pentru că este posibil să se strecoare și informații neadevărate!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi atrage rezultate bune pe care le înregistrezi și în urma cărora primești laude sau merite din partea șefilor.  Chiar dacă mai apar și mici probleme, le rezolvi ușor pe parcursul zilei. După-amiază petreci timpul cu familia, ieșiți în oraș sau sărbătoriți pe cineva apropiat.

 

Scorpion

 

Dispoziția ta ar putea avea de suferit din cauza unor informații pe care le afli întâmplător, legate de activitățile/sarcinile de la serviciu. Analizează înainte să iei o decizie și nu te îndoi de abilitățile și experienșa ta! Pe seara vin vești din străinătate.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște oferte de colaborări sau de a participa la un proiect comun cu un prieten sau cineva cunoscut. Singura problemă este cea financiară și trebuie să faci rost de o sumă de bani pentru a face o investiție. Pe tot parcursul zilei s-ar putea să ai impresia că ceva nu merge sau nu se leagă, întâmpini piedici, însă ajutorul vine din modul cum vei știi să comunici.

 

Capricorn

 

În mod normal, astăzi, ar trebui să te înțelegi bine cu toți cei cu care intri în contact, însă există tensiuni cu șefii din cauza ideilor și opiniilor diferite. Ești deschisă să clarifici niște aspecte și în sfera sentimentală cu cineva din trecutul tău.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile de la locul de muncă, relațiile cu colegii, chestiunile gospodărești și sfera sănătății. La serviciu ai un volum mare de muncă, însă reușești să faci față situației, pentru că ai un randament intelectual ridicat. Legat de starea de sănătate, este recomandat să te odihnești mai mult și să faci niște investigații.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o formă bună, mai ales că Luna îți traversează sectorul iubirii, fericirii, aventurii, relaxării și distracției. În planul sentimental lucrurile merg în favoarea ta, însă atenție la tentații sau la riscul de a te arunca cu capul înainte într-o relație cu o persoană nepotrivită!

Vezi și VIDEO: Maxsialtele îți arată cum oprești invazia extratereștrilor din Fortnite - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 26

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies