Horoscop zilnic 1 septembrie 2022. Gemenii se pot îndrăgosti la prima vedere, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 1 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Marte, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa personalității tale, așa că fii pe fază la oportunitățile, care vin în planul relațional sau profesional!  Pe de altă parte, Luna traversează casa intereselor financiare și te preocupă recuperarea unei datorii.

 

Taur

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și parteneriatelor și preocuparea ta principală va fi să rezolvi chestiuni parteneriale sau de cuplu. Pe de altă parte, sextilul care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, și Jupiter, marele benefic, îți aduce intuiție într-un context financiar.

 

Gemeni

Se anunță o zi dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini și chestiuni de rezolvat. Posibil să semnezi un contract nou sau o colaborare, să-ți mărești veniturile. În altă ordine de idei, aspectul armonios, care se formează între Jupiter, guvernatorul relațiilor, cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa prietenilor, îți poate aduce ajutor de la prieteni într-o chestiune profesională sau dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva cu care să începi o relație.

Rac

Astăzi s-ar putea să te coopteze prietenii să mergi într-o excursie sau un sejur în străinătate, însă este posibil ca evenimentele, care se desfășoară pe parcursul zilelor viitoare la serviciu să nu-ți permită sa pleci. În planul profesional, ai parte de o surpriză: primești o ofertă de job sau superiorii îți propun o altă funcție. Momentan ții pentru tine aceste informații până te decizi, pentru că nu vrei să te influențeze nimeni.

Leu

Astăzi ai preocupări pentru familie, însă s-ar putea ca unele evenimente care se întâmplă la serviciu să te determine să-ți schimbi programul și să reorganizezi prioritățile. Tot în planul profesional apar oportunități prin prieteni. Aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, și Marte, planeta acțiunii, vine să-ți rezolve o chestiune financiară, chiar și pe termen scurt.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu persoana iubită despre activitatea ta profesională, pentru că în ultima perioadă timpul vostru împreună s-a scurtat. Pe de altă parte, aspectul armonios care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa intereselor financiare, ar putea să-ți aducă mărirea veniturilor dintr-o activitate extraprofesională și returnarea mai repede a unei datorii.

Balanță

Astăzi te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi câștigi. Aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, din casa parteneriatelor, cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, ar putea să-ți aducă oportunități profesionale prin partener sau prin foști colegi.

Scorpion

Astăzi, Luna îți traversează casa personalității și vei fi vedeta zilei, mai ales dacă înregistrezi un succes profesional și toată echipa te laudă. De asemenea, în acest context astral ajută și sextilul care se formează între Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin casa transformărilor profunde, și Jupiter, marele benefic, care-ți promite mărirea veniturilor.

Săgetător

Astăzi, Luna îți traversează casa frământărilor interioare și cauți soluții la o chestiune relațională, care te macină. Salvarea poate veni și de la aspectul armonios care se formează între Jupiter, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa relațiilor. Dacă ești singură, s-ar putea să ai o surpriză în planul relațiilor.

Capricorn

Sectorul prietenilor este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Scorpion, așa că s-ar putea să-ți vină ideea să ieși cu prietenii sau îi inviți la tine. Aspectul armonios care se formează între Jupiter, marele benefic, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii, vine să-ți aducă oportunități de colaborări sau trecerea pe un alt post mai puțin solicitant.

Vărsător

Astăzi s-ar putea să ai un dialog cu șefii legat de activitatea de la serviciu și proiectele viitoare în care ești implicată. Pe de altă parte, aspectul armonios care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa creativității, și Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, îți dă ocazia să-ți faci cunoscute ideile și să demarezi un proiect personal, să-ți valorifici o pasiune.

Pești

Luna îți traversează astăzi sectorul idealurilor, cunoașterii, principiilor și filosofiei de viață și cauți metode să-ți lărgești orizonturile cunoașterii. În planul financiar, aspectul armonios care se formează între Marte, guvernatorul casei banilor, și Jupiter, guvernatorul tău, îți aduce șanse de mărire a veniturilor.

related posts

Modifică setările cookies