Horoscop zilnic 10 aprilie 2021. Balanțele sunt atrase de o persoană nepotrivită, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 10 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, simți că muți munții din loc, ai energie, determinare și inițiativă. Te vei ocupa în principal de treburile restante ale casei, faci ordine, curățenie generală și arunci tot ce nu-ți mai este necesar. În planul sentimental, este favorizat romantismul și ai parte de armonie și împlinire în cuplu.

 

Taur

 

Deși Luna va intra în zodia energică a Berbecului, în harta ta astrală aspectele se formează pe sectorul asociat universului interior, meditației și introspecției. Așa că, vei avea parte de o zi în care te vei odihni mai mult. Acțiunea va fi mai mult mentală, pentru că vei analiza și face planuri financiare pentru următoarea perioadă.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi favorizează activitățile, care presupun organizare sau planurile pe termen lung. S-ar putea să fi tentată să te asociezi, într-un proiect, cu cineva mai în vârstă, cu experiență sau poate doar ceri niște sfaturi utile. În ce privește planul sentimental, dacă ai avut neînțelegeri cu persoana iubită, astăzi este o zi bună să lămurești o situație.

 

Rac

 

Deși este o zi de weekend, astăzi, ai preocupări pentru sfera profesională. Posibil să fi primit niște propuneri de job și încerci să le analizezi. Nu ai în plan să-ți schimbi în momentul de față serviciul, însă ești curiosă să afli ce beneficii conțin ofertele și mai ales care este salarizarea, pentru a le lua în calcul la un moment dat.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul proiectelor personale, a studiilor și perfecționării profesionale. Este un moment bun pentru a învăța lucruri noi, pentru a pune în practivă ideile și a face o prezentare sau pentru a lua legătura cu persoane aflate în străinătate. Posibil niște rude să-ți ceară ajutorul să te interesezi la o instituție publică de o chestiune juridică.

 

Fecioară

 

În planul profesional, contextul astral de astăzi este favorabil unor initiative personale. În planul sentimental, ești deschisă către relații, atragi pretendenți, însă ai tendința să analizezi prea mult, lucru care ar putea să nu-ți aducă beneficii. Atunci când încerci să legi o prietenie mai apropiată cu cineva de sex opus, ar fi bine să nu mai despici firul în patru.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură relațională. Ești atentă la ce spui și încerci să nu mai intri în conflict cu partenerul, să aveți o relație armonioasă, chiar dacă ei emoții și sentimente extreme, gelozie sau posesivitate. Dacă ești singură, este posibil să fii atrasă de persoane nepotrivite.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care traversează zodia Berbec, respectiv sectorul muncii și sănătății și aspectul armonios pe care îl face Marte, guvernatorul tău, cu Jupiter, marele benefic și stăpânul sectorului financiar, o să-ți aducă avantaje și oportunități în sfera profesională, cu beneficii financiare însemnate. Chiar dacă rezultatele nu apar imediat, vei vedea că ce însămânțezi acum, va avea un efect în perioada imediat următoare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de distracție, relaxare, de a petrece timpul cu partenerul sau cu cei dragi, cu un grup de prieteni sau cu familia, în afara orașului. Nu sunt recomandate acțiunile care privesc casa, chestiunile gospodărești, spațiul de locuit, pentru că, este posibil să nu iasă lucrurile așa cum îți dorești și să fii dezamăgită.

 

Capricorn

 

Dacă ești nevoită să lucrezi, astăzi, află că lucrurile s-ar putea să nu iasă așa cum te aștepți și să fii dezamăgită. În partea a doua a zilei, caută să te odihnești mai mult, să nu inițiezi nicio acțiune, de decizii importante nici nu se pune problema și vei vedea că lucrurile se vor rezolva fără eforturi, dacă ai răbdare câteva zile.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Îți faci socoteli, te sfătuiești cu partenerul legat de o achiziție de o valoare mai mare sau o vacanță pe care vreți să o rezervați. Recomandarea astrelor este să mai așteptați câteva zile pentru rezervări sau achiziții, pentru că s-ar putea să nu iasă așa cum te aștepți și să fii dezamăgită.

 

Pești

 

Astăzi, relațiile cu cei din jur s-ar putea să fie conflictuale și marcate de erori de comunicare. Pe fondul iritării, s-ar putea să iei niște decizii greșite, așa că, mai bine amână. În altă ordine de idei, sectorul financiar este bine susținut. O idee de proiect poate fi pusă în practică și să obții beneficii financiare.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „N-am participat la threesome, sunt aproape sfântă”
 
 

related posts

Modifică setările cookies