Horoscop zilnic 10 aprilie 2022. Fecioarele trebuie să se adapteze la evenimentele majore din viața lor, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 10 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează sectorul vieții afective și distracției, îți aduce dispoziție de a face cuceriri, de a trăi la cote înalte, de a te bucura de viață. Posibil să faci niște cheltuieli mai mari pentru plăcerile tale sau vrei să-ți impresionezi partenerul printr-un gest, un cadou.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să intervii într-o chestiune de familie, să faci o deplasare la părinți. S-ar putea să fii pusă față în față cu un context financiar și să fie nevoie să ajuți cu niște bani, să pregătești un dosar, pentru a intra în posesia unor bani sau a unor bunuri.

 

Gemeni

 

Astăzi este activat sectorul asociat comunicării, gândirii, studiului personal, schimbului de opinii și deplasărilor. Posibil să te sfătuiești cu cineva cu mai multă experiență în ce privește sfera profesională sau chestiuni de natură relațională. Totodată, faci deplasări, și în partea a doua a zilei primești o vizită surpriză.

 

Rac

 

Astăzi, primești o sumă de bani sau ai șansa să obții un câștig, ca urmare a acțiunilor tale privind o colaborare/obținerea unui post mai bine plătit. Deși ești tentată să cheltui, să mergi la shopping, să iei cadouri pentru cei dragi, socotești atent resursele financiare de care dispui, pentru a nu depăși bugetul.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna îți traversează zodia, îți aduce dispoziție de distracție, de petrecere și faci eforturi să îi molipsești și pe cei de lângă tine cu starea ta. Grupul din care faci parte se bazează pe tine să organizezi o ieșire, să îi aduni pe toti și să petreceți o zi frumoasă împreună.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni de natură financiară, care te presează. În partea a doua a zilei, resimți oboseală și ai nevoie de mai multă odihnă. Evenimentele care s-au întâmplat în viața ta au adus o serie de schimbări și încă nu ai reușit să te obișnuiești cu ele.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni și o invitație să petreci câteva ore în compania acestora. În partea a doua a zilei, planurile tale nu coincid cu ale partenerului și s-ar putea să apară tensiuni, mai ales pe teme financiare.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi favorizează exprimarea creativă. Te faci remarcată, mai ales dacă lucrezi sau ieși cu un grup de prieteni/colegi. Unul dintre prieteni îți întinde o mână de ajutor să-ți rezolvi o chestiune personală, care te frământă de ceva timp.

 

Săgetător

 

Sectorul principiilor și filosofiei de viață este activat astăzi și-ți vei pune sub semnul întrebării propriile credințe și concepții despre viață. S-ar putea să intri în niște conflicte de  idei cu partenerul de cuplu, legat de relația voastră, povestea de iubire, petrecerea timpului liber. Ceva schimbă planurile de viitor, îți revizuiești atitudinea și astrele îți recomandă să-ți definești alte obiective.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele deplasări pe care trebuie să le faci în scop administrativ a locuinței. Posibil să cheltui și o sumă de bani mai mare sau vei umbla la conturile de economii să acoperi niște cheltuieli.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi favorabilă pentru a o petrece în compania persoanei iubite. S-ar putea ca partenerul să primească niște oferte de job mai bine plătite, dar cu un program mai încărcat și trebuie să luați împreună o decizie, dacă face sau nu schimbarea.

 

Pești

 

Atenție la sănătate, pentru că este activată axa cardio-vasculară și este recomandat să ai mai multă grijă, să te odihnești și să lași treburile pentru o zi în care te simți mai bine! În partea a doua a zilei, te iau prin surprindere niște vești care vin de la rude, familie, frați. Dacă lucrezi, s-ar putea să intri într-o dispută cu un șef.

 

related posts

Modifică setările cookies