Horoscop zilnic 10 august 2020. Capriconii rup relația din cauza unor secrete, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 10 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Așteptă-te la evenimente și cheltuieli neprevăzute! Totodată, dacă ți se pare că muncești prea mult și nu ești plătită îndeajuns pentru sarcinile pe care le ai în plus, astăzi ai impulsul să intri în conflicte cu superiorii. Încearcă și nu transforma o dispută într-un întreg război!

Taur

Se anunță o zi în care poți avea reacții bruște și să intri în contradictoriu cu superiorii. Și relația cu membrii familiei stă tot sub semnul neînțelegerilor, iar împărțirea treburilor gospodărești ar putea să fie subiectul cel mai aprig.

Gemeni

Ar fi indicat, astăzi, să-ți iei un liber sau dacă nu se poate acest lucru, să încerci să faci mici pauze între sarcinile de muncă. Nu de alta, dar nu te afli într-o dispoziție prea bună, ești fără energie și randamentul nu este cel cu care i-ai obișnuit pe cei cu care lucrezi.

Rac

Pare că astăzi nu-ți ies socotelile financiare nici cele personale, nici cele de la serviciu. Și cauți să găsești soluții de suplimentare a veniturilor, dacă ai cheltuit peste buget în ultima perioadă. Nu regreta că ai investit toți banii în vacanțe, pentru că rămâi cu niște amintiri frumoase!

Leu

Se anunță o zi incendiară în cuplu, în care ești hotărâtă să îi spui partenerului toate nemulțumirile tale adunate de-a lungul vremii. Și la serviciu, ești tentată să proiectezi problemele tale personale pe cei cu care lucrezi, așa că fii atentă, măcar nu avea reacții sau comentarii nepotrivite atunci când dialoghezi cu superiorii!

Fecioară

Ești destul de nervoasă astăzi pentru că nu înțelegi de ce se petrec unele lucruri în viața ta. Cauți răspunsuri, te izolezi, să te gândești ce trebuie să îndrepți și stai departe de oricine te poate influența în deciziile, care privesc viața personală.

Balanță

Poți să intri astăzi în conflict cu unul dintre prieteni de la care ai de recuperat o sumă de bani. Sau poate te-ai săturat să fii subaltern și acum cauți soluții de finanțare pentru o afacere proprie. Te sfătuiești cu cineva apropiat și ajungi la concluzia că încă nu-ți permiți să renunți la jobul pe care îl ai.

Scorpion

Posibil astăzi să ai parte de o dispută cu partenerul de cuplu, care nu te înțelege că-ți dorești să te realizezi profesional și nu îi acorzi atenția cuvenită. Încearcă și explică-i care sunt prioritățile tale și poate reușești să aplanezi un conflict.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți pregătește niște surprize la locul de muncă, iar tu nu ai ce să faci decât să cooperezi cu aspectele. Posibil să încerci să faci în așa fel încât să nu pierzi un contract cu persoane sau instituții importante și până la urmă, dacă apelezi la diplomație și comunicare deschisă, să ai sorți de izbândă.

Capricorn

Dispute pe teme bănești pot să apară astăzi și planurile pe care le-ai stabilit în weekend să nu mai fie valabile. Ești pe cale să rupi o relație de prietenie sau relația sentimentală în care te afli, din pricina unor secrete pe care le-ai aflat sau vorbe spuse la nervi.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi aduce tensiuni în relațiile de familie, cu părinții sau cu partenerul de cuplu, motivul fiind spațiul de locuit, cheltuielile casei și implicarea în treburile gospodărești. Relațiile parteneriale nu evoluează în direcția bună, așa că este nevoie de mai multe dialoguri deschise.

Pești

Contextul astral de astăzi este destul de conflictual, iar planetele implicate se așează pe sectorul comunicării. Este posibil să intri în niste dispute cu partenerul, din motive minore, doar pentru că ești tu într-o stare mai puțin bună și faci reproșuri sau îți aduci aminte de întâmplări din trecut.

Întrebarea Mesei Rotunde - Irina Rimes: „Cel mai antipatic jurat de la Vocea României”

 

related posts