Horoscop zilnic 10 august 2021. Taurii au parte de o zi activă în plan sentimental, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 10 august 2021.

 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce o zi intensă la locul de muncă, cu multe provocări și probleme de rezolvat. Vei fi în centrul atenției, pentru că Marte, guvernatorul tău, face parte din contextul astral al zilei, așa că nu vei trece neobservată. Faci deplasări și spui ce ai de spus mai răspicat. Chiar dacă ești bine intenționată, s-ar putea ca interlocutorii tăi să fie deranjați de tonul cu care le vorbești. 

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o zi activă în planul sentimental. S-ar putea unele evenimente care apar în familie să-ți strice planurile de vacanță sau de a petrece timpul cu persoana iubită. În partea a doua a zilei, ești nevoită să faci rost și de o sumă de bani mai mare sau vei avea niște cheltuieli neprevăzute.

 

Gemeni

 

Ești nemulțumită, astăzi, de o chestiune care apare în familie, cu unul dintre membrii familiei, părinții sau spațiul de locuit. S-ar putea să ceri ajutorul unui apropiat pentru a face niște deplasări. Există și riscul unor certuri și conflicte în familie, așa că ar fi bine să-ți păstrezi cumpătul și să aplanezi pe cât posibil tensiunile.

 

Rac

 

Ai grijă cum comunici astăzi, pentru că sunt tendințe astrale să te cerți cu toată lumea! Pentru că ai o nemulțumire în sfera profesională, volumul de muncă s-a mărit, stai peste program și nu te mai poți ocupa de familie sau de timpul tău liber, există riscul să-ți proiectezi nemulțumirile pe cei de lângă tine.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară și vei face eforturi să faci rost de niște bani pentru a achita niște restanțe la un credit sau la utilități. Posibil un prieten să-ți sară în ajutor. La serviciu ești determinată să ceri o mărire salarială.

 

Fecioară

 

Se anunță o zi agitată pentru tine, pentru că Luna intră în conjuncție (alăturare) cu Marte, planeta acțiunii, în casa personalității. Așa că, întreaga zi vei fi ca un fel de locomotivă pentru toți, acasă, la serviciu sau în grupul de prieteni. S-ar putea să primești un cadou sau să încasezi niște bani la care nu te așteptai.

 

Balanță

 

S-ar putea să nu fii într-o dispoziție tocmai bună în prima parte a zilei, dar pe parcursul zilei, când ți se solicită ajutorul, nu vei putea să refuzi și astfel uiți de frământările tale interioare. Relația cu partenerul de cuplu este conflictuală și nu știi dacă să finalizezi sau să ai răbdare să vezi dacă mai puteți salva relația sau mariajul.

 

Scorpion

 

Astăzi, simți nevoia să te înconjori de prieteni, însă de acele persoane care nu te dezamăgesc și-ți întorc spatele atunci când ai mai mare nevoie. Totodată, te preocupă proiectele profesionale de viitor și deși nu reușești să găsești direcția de ceva vreme, s-ar putea astăzi să ai inițiativa și să faci ceva în sensul acesta. Marte, guvernatorul tău, se află în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor și încerci să-ți faci o echipă cu care să lucrezi pe viitor.

 

Săgetător


Ai grijă la imaginea și statutul profesional, la relația cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă instituții, pentru că ai tendința să rezolvi lucrurile mai agresiv! Recomandarea astrelor este să cauți soluții, evitând conflictele, să dialoghezi cu calm și răbdare, pentru că ești pe cale să strici niște relații profesionale, dacă nu-ți controlezi impulsurile.

 

Capricorn

 

Tranzitul Lunii prin sectorul asociat principiilor și sistemului de valori personal, al călătoriilor, perfecționării profesionale, ar putea să aducă în actualitate niște convingeri după care te ghidezi în viață. Nu vei accepta și alte păreri dacă intri într-o dezbatere pe o această temă. Mai mult de atât, riști să te cerți cu interlocutorii tăi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile materiale, pentru interesele tale financiare, pentru obținerea unor sume care ți se cuvin, dar întârzie să apară. S-ar putea să apară discuții mai aprinse cu partenerul de cuplu legate de finanțele în comun. Și după o zi agitată în planul financiar, vei culege și roadele la finalul zilei, pentru că vei încasa niște bani.

 

Pești

 

Intențiile tale privind un demers partenerial ar putea să ducă la tensiuni și în final, la un conflict, așa că, de tine depinde cum vei gestiona situația apărută. Folosește constructiv energiile zilei de astăzi și investește în relațiile profesionale!

 

 

related posts

Modifică setările cookies