Horoscop zilnic 10 august 2022. Racii au parte de izbucniri emoționale în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Berbecii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 10 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să intri într-un conflict cu șefii sau cu persoanele din familie, pentru că nu vrei să faci un compromis și nimeni nu reușește să se înțeleagă cu tine. La baza acestui comportament stau niște nemulțumiri și frustări adunate de mai mult timp în relație. Poate ar fi cazul să ai o conversație deschisă cu partenerul de cuplu.

 

Taur


Posibil astăzi să găsești rezolvare la o chestiune care te frământă de mai mult timp. Poate fi vorba de o problemă de sănătate, să mergi la un doctor, care să-ți dea un tratament potrivit sau din punct de vedere profesional să realizezi că liniștea și mulțumirea sufletească sunt mult mai importante decât banii.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să discuți cu șefii despre salarizare sau despre responsabilitățile noi pe care le vei primi în curând. Ai nevoie de o schimbare și aceasta va veni mai repede decât te aștepți. S-ar putea să primești și o sumă de bani de la prieteni – un cadou întârziat cu ocazia zilei de naștere.

 

Rac

 

Partenerul s-ar putea să nu se înțeleagă deloc cu tine astăzi, mai ales dacă vei avea niște izbucniri emoționale. Și nu te lăsa pradă sentimentelor de gelozie sau posesivitate! Din punct de vedere profesional s-ar putea să reușești să pui bazele unui proiect nou.

 

Leu

 

Astăzi Luna tranzitează casa muncii și face o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor. S-ar putea să-ți ascunzi sentimentele și intențiile față de cei cu care lucrezi. Intenționezi să faci o schimbare radicală de activitate profesională, chiar de domeniu în care activezi.

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi favorizează activități de relaxare împreună cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Posibil să faci și niște deplasări pe distanțe scurte, să onorezi invitația unui coleg în oraș sau să decizi brusc să pleci într-o călătorie.

 

Balanță


Contextul astral de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Pluton, îți aduce preocupări de natură financiară. S-ar putea să reorganizezi cheltuielile casei împreună cu partenerul de cuplu. Poate fi o zi favorabilă și unor clarificări cu partenerul de viață.

 

Scorpion

 

Astăzi îți faci calcule și strategii financiare de economisire. În altă ordine de idei, poți relua niște dialoguri în cuplu pe teme delicate, care au adus tensiuni în trecut. În planul profesional, te afli față în față cu o propunere a șefilor de a începe niște cursuri de perfecționare.


Săgetător

 

Astăzi ai putea clarifica multe neînțelegeri cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități. Vei aborda și subiecte pe teme financiare, mai ales că Luna îți traversează casa banilor. Dacă ai tendința să cheltui mai mult decât ți-ai propus, încearcă totuși și nu-ți destabiliza bugetul!

 

Capricorn

 

Astăzi ai putea să te remarci foarte ușor pentru că ai farmec, te faci plăcută și cucerești pe toată lumea cu atitudinea ta. În planul profesional, s-ar putea ca ideile tale să fie salutate de către șefi și să-ți dea mână liberă într-un proiect nou. Creativitatea este la cote înalte, așa că nu-ți rămâne decât să impresionezi.

 

Vărsător

 

La locul de muncă apar situații care nu te pun într-o lumină favorabilă, așa că ai grijă cu cine te asociezi! Stai de parte de bârfe și ai grijă cui îți împărtășești părerile! În partea a doua a zilei, o situație apărută neașteptat în planul sentimental, ar putea să te facă să intri în conflict cu membrii familiei.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te ajută să-ți schimbi atitudinea față de un coleg/ă sau o situație care apare neașteptat la serviciu. Chiar dacă ai principii și credințe diferite de cei cu care lucrezi, recomandarea astrelor este să lași de la tine, să nu te încăpățânezi inutil într-un conflict.

related posts

Modifică setările cookies