Horoscop zilnic 10 decembrie 2020. Săgetătorii se complică într-un triunghi amoros, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 10 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dialogurile pe care le ai cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie din companie ar putea să te determine să-ți spui unele nemulțumiri acumulate de mai mult timp. Partenerul te susține moral și-ți dă niște sfaturi utile din experiența lui cu superiorii. Starea ta de agitație s-ar putea ameliora și dacă ai unele dialoguri cu colegi mai apropiați.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce provocări la serviciu și vei depune eforturi mai mari pentru rezolvarea unor sarcini sau pentru a depăși un impas. În planul sentimental, însă, ai parte de momente plăcute alături de partener, iar planurile voastre coincid. Dacă ești singură, cunoști pe cineva prin intermediul unui proiect la care lucrezi.

 

Gemeni

 

Deși preocupările tale de astăzi sunt îndeosebi pentru serviciu și pentru a te încadra în niște termene, gândul tău este la cineva pe care l-ai cunoscut prin intermediul serviciului, la un schimb de experiență profesional sau poate ați lucrat împreună la un proiect. Nu știi cum să-l abordezi, însă decizi să lași lucrurile să se desfășoare normal, fără să forțezi.

 

Rac

 

Astăzi, nu te lăsa influențată în sfera sentimentală, mai ales dacă ai un dialog cu cineva din familie, care nu este de acord cu acțiunile tale! Ai șansa să faci o schimbare în bine în relația afectivă, așa că ascultă-ți intuiția!

 

Leu

 

Astăzi este o zi bună pentru a face niște schimbări în locuință și după ce te sfătuiești cu membrii familiei, treci și la fapte. La serviciu, ai un randament bun, însă, ar trebui să te ferești de unii colegi, care sunt invidioși pe reușitele tale. Până îți dai seama cine este cel care îți pune bețe în roate, fă-ți treaba bine, ca și până acum!

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o surpriză de natură financiară sau primești o propunere prin care îți poți suplimenta veniturile. Totodată, s-ar putea să fii nevoită să-ți faci un plan financiar pe termen lung, pentru că ai gânduri să achiziționezi un bun de o valoare mai mare.

 

Balanță

 

Deoarece Luna îți traversează semnul nașterii, este posibil să fii foarte nehotărâtă astăzi în toate acțiunile pe care le întreprinzi. Configurația astrală nu este favorabilă să te ocupi de o problemă financiară. La serviciu, intuiția te va salva în niște situații limită.

 

Scorpion


Deși Luna îți traversează casa subconștientului și s-ar putea să stai mai retrasă astăzi, meditația și introspecția te vor ajuta să găsești soluții la niște problemele financiare ale unui membru al familiei. Poate ești chiar tu cea care îl ajută cu o sumă de bani împrumut pentru o perioadă mai lungă.

 

Săgetător

 

Înainte de a merge către o nouă relație amoroasă, ar fi recomandat să-ți clarifici situația actuală, pentru a nu se complica lucrurile și a te trezi într-o situație fără ieșire. La serviciu, cooperezi cu schimbările. În partea a doua a zilei, trebuie să ai mai multă grijă pentru sănătate și să nu faci abuzuri alimentare.

 

Capricorn

 

Astăzi, cei cu care lucrezi ar putea profita de imposibilitatea ta de a face un plan bugetar, pentru că nu ești hotărătă ce sume să aloci pentru fiecare proiect. Intuiția este cea care te poate salva, iar în partea a doua a zilei, pui în practică activități noi, semnezi/negociezi contracte și-ți extinzi aria de activitate.

 

Vărsător

 

Dorința ta de a deține mai multă putere de decizie este astăzi mai pregnantă, la fel și conflictele cu cei cu care desfășori activități. Îți dorești o funcție de conducere sau să coordonezi un proiect, însă, în momentul de față nu apar șanse de promovare, chiar dacă Venus, micul benefic, traversează sectorul asociat carierei și ar trebui să aducă oportunități.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, partenerul să te susțină financiar, după ce ți-ai cheltuit toate fondurile pentru cadouri, din prea multă generozitate. În partea a doua a zilei, ar putea să apară unele conflicte de idei cu colegii, din cauza mentalităților diferite. Pe seară, primești vești din străinătate sau de la o instituție unde ai solicitat un document.

 

Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

 

related posts

Modifică setările cookies