Horoscop zilnic 10 decembrie 2021. Capricornii au o obsesie pentru un bărbat, Vărsătorii primesc bani pe neașteptate


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 10 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși se anunță o zi încărcată, vei avea timp și pentru a-ți rezolva problemele personale. Într-un final, te gândești și la tine și-ți acorzi atenția necesară. În ce privesc resursele financiare, s-ar putea să ai parte de surprize neașteptate: să primești un bonus sau o primă.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să ai parte de parteneriate profitabile, iar colaborarea și negocierea vor fi asul din mânecă. Surpriza uriașă se va ivi în timpul unei deplasări în interes personal sau de serviciu. În planul sentimental, ești deschisă unei noi relații, dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, încerci să relansezi relația.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu șefii, legate de o problemă ivită la serviciu. Iei inițiativa și soliciți o ședință, pentru a pune la punct unele detalii ale unor proiecte, care încep în perioada următoare. Totuși, atenție cum pui problemele, să nu-ți strici imaginea!

 

Rac

 

Astăzi, ești foarte dezamăgită de cursul unor evenimente la serviciu, de echipa cu care lucrezi. Îți dai seama de lucruri ascunse de către colegii tăi, pe care le descoperi întâmplător și așa realizezi de ce nu mergea treaba sau de ce era un obstacol în comunicare.

 

Leu

 

Situația ta financiară nu este tocmai roză, dar reușești să te descurci cu ce ai. Dacă ai nevoie, știi că poți apela oricând la un prieten, care-ți sare în ajutor cu un împrumut. În planul sentimental, ești dezamăgită de reacția partenerului într-o situație ivită în cuplu.

 

Fecioară

                                    

Contextul astral de astăzi, în care Luna traversează casa relațiilor, îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu sau de serviciu. Încerci să rezolvi o situație apărută la un drum scurt, într-o deplasare la o instituție publică, pentru obținerea unor acte/documente. S-ar putea să te întorci fără să reușești să obții ce ai nevoie. Poate o atitudine mai binevoitoare ar fi adus rezolvarea, însă tu ai ales să-ți ceri drepturile într-un mod mai puțin plăcut.

 

Balanță

 

Relațiile de serviciu devin, din nou, conflictuale sau poate cineva de la serviciu face o plângere la șefi împotriva ta. Nu vrei să mai discuți cu acele persoane, cu care ești nevoită să lucrezi, care au viziuni diferite de ale tale și de aici apar neînțelegeri.

 

Scorpion

   

Afli, astăzi niște secrete ale partenerului. Dacă ești singură, informațiile au legătură cu cineva cu care flirtezi de ceva vreme. Pot să apară surprize plăcute sau mai puțin plăcute, dar important este că vei reuși să găsești căi comune de comunicare. Mai este mult până la a fi pe aceeași lungime de undă, dar sunteți pe drumul cel bun.

 

Săgetător

 

Astăzi este o zi bună pentru a face niște schimbări în locuință și după ce te sfătuiești cu membrii familiei, treci și la fapte. Și la serviciu s-ar putea să faci niște mutări, sa reorganizezi spațiul de lucru. Partea a doua a zilei vine cu deplasări, întâlniri, ședințe și planuri pe termen lung.

 

Capricorn

 

Astăzi, s-ar putea să vorbești cu cineva apropiat despre o pasiune a ta sau despre o obsesie pe care ai făcut-o pentru o persoană din trecut. Totodată, faci niște deplasări, înveți lucruri noi, ai întâlniri și ședințe, care întârzie mult peste programul de lucru și ai impresia că sarcinile nu se mai termină.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce încasarea unor sume de bani, care vin mai repede decât te așteptai. Aspectul astral dintre Luna și Uranus, guvernatorul tău, favorizează surprize plăcute, exprimare creativă și originală și sprijin din partea familiei în chestiunile gospodărești.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul zodiacal și face niște aspecte astrale favorabile. Așadar, relațiile de prietenie se îmbunătățesc sau revii la relația cu cineva cu care ai avut neînțelegeri, ierți și treci mai departe. Nu vrei să mai ții supărare. Cum ești deschisă comunicării, dialogul cu acea persoană se leagă foarte ușor și decideți împreună să mai acordați o șansă prieteniei.

 

Ne dăm în cărți S1E6 - Gabriela Atanasov

related posts

Modifică setările cookies