Horoscop zilnic 10 decembrie 2022. Gemenii primesc sume de bani sub formă de cadou, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 10 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, îți traversează casa carierei și sferei profesionale, a imaginii și statutului personal. Micul benefic va susține acțiune tale în acest domeniu și te vei împlica în activități, care te vor ajuta să te afirmi. Ai noroc de o relație bună cu șefii sau reușești să rezolvi o serie de demersuri la diferite instituții.

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, guvernatoarea ta, traversează casa perfecționării profesionale, educației superioare, relației cu străinătatea, direcției profesionale și principiilor. Posibil să urmeze o perioadă în care vei lua decizii care stau la baza unui mod de gândire rațional, devii conservatoare și vei înregistra succese la examene, lucrări, interviuri, prezentări în fața unor comisii.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, traversează zodia Capricorn, respectiv casa avantajelor financiare, a banilor la comun cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, creditele, moștenirile, taxele și impozitele, dar și sfera intimă. Sume de bani sub formă de cadou sau bonusuri vor intra în conturile tale sau vei cheltui niște bani pentru a-ți face niște plăceri. De asemenea, sectorul intim se activează și vrei să reînvii pasiunea.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul relațiilor, parteneriatelor și asocierilor. Din punct de vedere profesional te va ajuta foarte mult, pentru că vei adopta o atitudine conservatoare, însă în planul relațional tinzi să devii mai rece cu partenerul, dacă acesta nu-ți acordă atenția de care ai nevoie.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă în care vei aborda responsabil activitățile profesionale și vei munci mai ușor. De asemenea, pot veni spre tine propuneri de colaborare sau de noi joburi, iar starea de sănătate se îmbunătățește.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv casa aventurilor romantice, iubirii, fericirii. Este posibil să-ți dorești, în perioada următoare, o relație serioasă, în care să simți siguranță. Dacă faci parte dintr-un cuplu, încerci să reînvii pasiunea și să-ți dedici mai mult timp partenerului sau copiilor, dacă ești părinte.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, guvernatoarea ta, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul casei, vieții de familie, relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă în care ai nevoie să fii înconjurată de familie, ești mai atașată de casă, faci mai multe vizite părinților, rudelor, locurilor din copilărie. De asemenea, s-ar putea să ai intenția să începi o reamenajare a spațiului de locuit.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, deplasărilor, relațiilor cu frații. Micul benefic te ajută în comunicare, vei fi clară și concisă, iar dacă ești singură, îți poți cunoaște jumătatea la un drum scurt.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Venus este guvernatoarea casei muncii, așa că dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou, este posibil să primești o ofertă, care să te mulțumească din punct de vedere financiar. De asemenea, mici sume de bani intră în conturile tale, sub formă de bonus, primă sau cadouri.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv casa personalității, așa că te poți bucura de raze benefice, care-ți oferă farmec. Urmează o perioadă în care te remarci printr-un nou look sau garderobă. De asemenea, vei fi mai deschisă către relații, dacă ești singură.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv casa subconștientului, izolării, frământărilor și trecutului. Urmează o perioadă în care stai mai retrasă și petreci timp cu tine, analizezi acțiunile și atitudinea pe care ai avut-o în relația cu membrii familiei sau cu partenerul. Posibil să ții pentru tine sentimentele, de teamă să nu fii judecată.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie 2023, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale, activităților pe de urma exercitării profesiei. Urmează o perioadă în care-ți lărgești cercul de cunoscuți, însă vei fi selectivă, îi vei lăsa să intre în viața ta doar pe cei care-ți inspiră siguranță. De asemenea, Venus aduce șanse și oportunități în demararea planurilor tale de viitor.

related posts

Modifică setările cookies