Horoscop zilnic 10 februarie 2017. Gemenii se rasfata, iar Balantele dau dovada de incapatanare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 10 februarie 2017.


BERBEC

Incepi sa simti fiorii dragostei si te temi un pic de noul val de sentimente care te-a asaltat. Simti ca nu esti pregatita pentru aceste emotii care te coplesesc. 

TAUR

Incearca sa nu iti mai bagi nasul in viata celorlalti. In ultima perioada ai dat dovada de indiscretie si acum suferi consecintele. Cineva din cercul tau apropiat iti face reprosuri pe aceasta tema.

GEMENI

Astazi te pui pe tine pe primul loc si simti ca este momentul pentru un mic rasfat. Te delectezi cu mancaruri rafinate, iesi la o sesiune de shopping cu prietenele sau petreci o seara linistita cu cartea preferata. Te bucuri de liniste si relaxare.

RAC

Astrele iti sunt favorabile din punct de vedere financiar. Fie pui bazele unui nou business care iti va aduce importante castiguri, fie primesti niste bani in plus pentru niste taskuri suplimentare la job.

LEU

Esti dezamagita ca nimeni nu pare sa te asculte cu adevarat. Ti se pare ca ideile tale nu sunt luate in serios si ca sunt tratate cu superficialitate. Incearca sa incerci o alta abordare a subiectelor, poate astfel vei starni mai tare interesul.

FECIOARA

Astazi simti ca lumea este a ta si ca poti realiza tot ce ti-ai propus. Cu atitudinea aceasta de invingator vei reusi sa te faci remarcata la job, acolo unde obtii un succes mic, dar satisfacator.

BALANTA

Esti incapatanata si ii enervezi pe cei din jur prin faptul ca nu dai dovada de flexibilitate. Tii cu dintii de ideile tale si nu vrei sa accepti sugestii de la cei din jur. Incearca sa fii rezolabila si sa faci si compromisuri atunci cand este cazul.

SCORPION

Nativele din Scorpion se simt nedreptatite la job si le cer socoteala superiorilor pentru tratamentul la care sunt supuse. Desi esti pregatita sa folosesti un ton agresiv, cel mai bine ar fi sa dai dovada de rabdare si ratiune.

SAGETATOR

Este o zi in care ai de luat mai multe decizii importante. Nu te lasa influentata de ceilalti si ai incredere in judecata ta. Desi te temi de riscuri, trebuie sa ti le asumi daca vrei sa ai rezultate pe viitor.

CAPRICORN

Este o zi in care pui la indoiala adevaratele prietenii. Simti ca ai fost tradata de o peroana pe care o considerai apropiata si acum reevaluezi totul. Incearca sa nu fii atat de dura cu ceilalti doar pentru ca o singura persoana ti-a gresit.

VARSATOR

Te simti inspirata si ii impresionezi pe cei din jur cu ideile tale inovatoare. Te regasesti in centrul atentiei atat la job, cat si in cercul tau de prieteni. Bucura-te de aceste momente si incearca sa iti mentii buna dispozitie pentru mai mult timp.

PESTI

Este o perioada mai tensionata in ceea ce priveste relatiile cu familia. Nu reusiti sa ajungeti la un consens si de aici pornesc o multime de discutii controversate. Incearca sa nu jignesti pe nimeni.

related posts

Modifică setările cookies