Horoscop zilnic 10 februarie 2020. Fecioarele trăiesc o mare dezamăgire, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 10 februarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți oferă capacitatea de a-ți urma obiectivele la locul de muncă. Chiar dacă vor exista momente în care stresul își va spune cuvântul și te vor frământa tot felul de griji, ar fi bine să încerci să te detașezi. Spre seară afli un secret sau împărtășești cuiva apropiat intențiile tale cu privire la un proiect de la serviciu.

Taur

Posibil astăzi să te preocupe mai mult persoana ta și să lași pe planul doi relația cu partenerul, cu prietenii și planul profesional. Ai în plan să începi niște cursuri de dezvoltare personală sau să pleci într-o călărorie, care să îți deschidă orizonturile.

Gemeni

Deși astăzi pare că ești preocupată mai mult de viața de familie și de relația cu membrii acesteia, gândul îți este în sfera profesională, unde ai primit de curând o propunere și nu știi ce sa faci. Persoanele apropiate nu înțeleg că sfaturile lor nu te ajută să iei decizii și ar fi mult mai bine să te retragi și să decizi singură varianta cea mai bună.

Rac

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea, socializarea și deplasările pe distanțe scurte. Fii cu băgare de seamă că semnarea de contracte sau negocierile nu sunt recomandate astăzi! Te poți doar informa cu privire la ce te interesează. La serviciu dialogul cu unul dintre colaboratori ar putea să meargă într-o direcție avantajoasă pentru tine.

Leu

Posibil astăzi să fii nevoită să achiți unele datorii, impozite sau rate la bancă. Totodată, sunt favorabile dialogurile și negocierile într-un proiect pe termen lung. Spre seară achiziționezi ceva pentru tine și partener.

Fecioară

Contextul astral de astăzi ar trebui să îți aducă un tonus bun, metal și fizic, însă totul se dă peste cap, când o acțiune pe care o întreprinde partenerul, fără acordul tău, îți aduce o stare de dezamăgire și totodată de tensiune.

Balanță

În prima parte a zilei îți oferi ajutorul unui coleg de serviciu, care are o problemă personală. Îi preiei sarcinile și te bucuri că ai putut să ajuți. În partea a doua a zilei, te confrunți cu unele probleme care trebuiesc urgent rezolvate. Posibil să intri în conflict cu șefii din cauza valorilor tale personale peste care nu vrei să treci.

Scorpion

Contextul astral de astăzi dinamizează axa relațională, unde o să apară tot felul de situații, care necesită comunicare pentru a nu intra în dispute. Partenerul poate fi nemulțumit de timpul scurt petrecut împreună, să-ți reproșeze acest lucru, iar tu nu poți să faci decât să te revanșezi față de el.

Săgetător

Schimbarea pe care vrei astăzi să o faci în planul profesional îți va aduce mai mult timp petrecut cu familia. Totodată, te faci remarcată de către șefi și apar tot felul de oportunități și înregistrezi un succes, de pe urma căruia vei avea mai multe beneficii.

Capricorn

Contextul astral de astăzi activează casa conștiinței si a valorilor personale. Ești preocupară să-ți alegi un drum în viață și pentru acest lucru cauți să afli și părerea celorlați despre tine și acțiunile tale. Vrei să fii sigură că te îndrepți în direcția bună. La locul de muncă susții un proiect și dezvolți relații care-ți aduc profit.

Vărsător

Astăzi dai dovadă de multă rațiune când vine vorba despre planul financiar. Nu te lași păcălită de unul dintre asociații sau colaboratorii din sfera profesională și nu investești într-un proiect de viitor fără să analizezi situația.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Deși esti deschisă comunicării, pentru că Mercur se află în zodia ta, poți să intri ușor în dispute dacă nu rezonezi cu interlocutorii în opinii și în schimburile de idei.

Vizionează emisiunile preferate pe www.protvplus.ro

related posts