Horoscop zilnic 10 februarie 2021. Balanțele au nemulțumiri în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 10 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai niște idei de noi proiecte, însă apar niște blocaje din cauze financiare. Pentru că vrei ca totul să se desfășoare repede și să sari niște etape, Universul îți va pune niște piedici pentru a putea să iasă totul bine și trainic.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi aduce tensiuni între ideile pe care le ai în ce privește cariera sau deciziile șefilor și acțiunile tale. Posibil să fii de acord cu superiorii, însă acțiunile tale vor spune contrariul, pentru că nu ai răbdare să faci lucrurile cu pași mici și siguri și vrei totul deodată. Atenție la discuții în contradictoriu!

 

Gemeni

 

Astăzi, principiile și convingerile de viață intră în conflict cu acțiunile tale. Posibil una să gândești și alta să faci. Mercur, guvernatorul Gemenilor, retrograd în Vărsător, îți răscolește mentalitățile și te invită la schimbare, însă este cineva din anturaj, care te bulversează. Pe tot parcursul zilei, atunci când vei acționa, vei aduce în discuție principiile și vei avea un conflict interior.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să apară conflicte între tine și superiori din cauza unui buget, pe care trebuie să îl administrezi și nu ești de acord cu unele decizii. În ce privește relația cu prietenii, și aici pot să apară unele tensiuni, dacă ai împrumutat un prieten, care te amână cu returnarea unei sume de bani.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi aduce tensiuni între tine și partener, pentru că una stabiliți atunci când luați decizii și alta acționezi atunci când intervin chestiuni care privesc cariera. Totul depinde de cum se desfășoară lucrurile în sfera profesională, iar acest lucru îl va deranja pe partener.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce conflicte cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, dar și dacă mergi la o consultație la medic, pentru că nu ești de acord cu mentalitățile acestora sau tratamentele propuse. Chiar dacă ți se explică niște lucruri, atitudinea ta este agresivă și nu te lași convinsă foarte ușor fără argumente puternice.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în prim plan sectorul sentimental și al intimității. Ai o stare de nemulțumire în relația de cuplu și deși ai discutat de mai multe ori cu partenerul de cuplu despre nevoile tale, acesta acționează pe dos, fără să țină cont de dorințele tale.

 

Scorpion

 

Din punct de vedere emotional traversezi o perioadă tensionată și ai impresia că partenerul îți impune niște restricții și vrea ca tu să fii altceva decat ceea ce ești. Ești foarte sensibilă astăzi și poți lua lucrurile mult prea personal.

 

Săgetător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce dificultăți în comunicare și există riscul să fii înțeleasă greșit. La serviciu, poți să ai parte de lipsă de concentrare la nivel mental și ar fi indicat să eviți activitățile care au nevoie de un nivel ridicat intelectual.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Iei decizii privind administrarea situatiei financiare, reducerea cheltuielilor, însă s-ar putea ca planurile pe care le faci să nu iasă, pentru că nu acționezi în consecință, ci ești tentată să intri în speculații financiare sau să faci niște cheltuieli, care nu-ți sunt neapărat necesare.

 

Vărsător

 

Atenție că astăzi este risc crescut de conflict și certuri, mai ales cu cei din familie sau cu cei cu care lucrezi, pentru că proiectezi asupra lor problemele pe care le ai în familie. Lupți pentru propria libertate de exprimare și nu lași pe alții să te domine.

 

Pești 

 

După îndelungi dialoguri cu partenerul de cuplu, astăzi, vei simți o tensiune între planul mental și acțiunile tale. Ideile se lovesc de obstacole, apar discuții în contradictoriu, vrei să sari etape și vei avea parte de amânări, restricții și blocaje. Rolul lor este să asigure durabilitatea rezultatelor obținute.

Gafa postata de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

related posts

Modifică setările cookies