Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020. Peștii iau o hotărâre radicală în plan amoros, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 10 ianuarie 2020. 


Berbec

Eclipsa de Lună de astăzi te obligă într-un fel să-ți găsești timp și pentru familie, pentru părinți, pentru repararea unui obiect, care s-a stricat sau pentru a lămuri o situație locativă. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în viața de familie sau în ceea ce privește administrarea unui imobil.

Taur

Contextul astral cu Eclipsa de Lună care se formează astăzi, îți activează sectorul care reprezintă comunicarea, schimbul de idei, acumularea de cunoștințe și deplasările pe distanțe scurte. Dacă nu ești încă hotărâtă ce cursuri să urmezi sau să-ți definitivezi, poate apărea o criză care să te facă să-ți schimbi perspectiva total și să schimbi direcția.

Gemeni

Sectorul care indică finanțele și resursele se va activa astăzi cu ocazia Eclipsei de Lună. Posibil să fii nevoită să iei o decizie importantă, bazată în special pe resursele tale financiare. Nu este exclusă și posibilitatea să primești o mărire de salariu, dar și varianta în care să nu-ți ajungă banii ce-i câștigi pentru proiectele tale personale din acest an.

Rac

Eclipsa de Lună de astăzi te îndeamnă să acorzi prioritate relațiilor de cuplu și parteneriatelor de afaceri. Fiindcă are loc în zodia ta, respectiv în Rac, care semnifică familia, te poți aștepta la momente de criză în familie, la surprize și răsturnări de situație în relațiile cu rudele.

Leu

Eclipsa de Lună de astăzi din zodia Rac, ar putea să te facă să acorzi prioritate sectorului muncii și stării de sănătate. Cum se formează în casa subconștientului și a izolării, vei avea nevoie de mai multă odihnă și dietă, pentru a putea să te reechilibrezi. Dacă nu vei face o schimbare în programul de lucru, nu vei mai putea continua așa pentru mult timp.

Fecioară

Pe fondul astral de astăzi, cu Eclipsa de Lună, care se formează în sectorul prieteni și planuri de viitor, ai putea să ai parte de surprize și răsturnări de situație în relația cu unii prieteni. Totodată se dinamizează axa sentimentală, unde te poți aștepta la o criză apărută în planul amoros.

Balanță

Eclipsa de Lună de astăzi anunță un moment de criză în sectorul care reprezintă cariera, imaginea și ambițiile profesionale. Pot să aibă loc schimbări în conducerea firmei sau a departamentului în care lucrezi, un proiect poate ajunge la final sau un eveniment neașteptat să-ți schimbe direcția profesională.

Scorpion

Fie că ești pregătită sau nu, cu ocazia Eclipsei de Lună, care are loc astăzi în zodia Rac, vei fi nevoită să faci față la o criză apărută în sistemul tău de valori și principii. Posibil să-ți schimbi direcția în viață prin abordarea unui plan, care să includă călătorii și studii în afara țării.

Săgetător

Surprize și răsturnări de situație pot să apară în sectorul care indică banii în comun deținuți împreună cu partenerul, impozitele, creditele, datoriile și moștenirile, pe fondul Eclipsei de Lună care se formează, astăzi, în zodia Rac. O reorganizare a situației financiare ar fi binevenită.

Capricorn

Eclipsa de Lună de astăzi din zodia Rac are loc în sectorul mariajului și al parteneriatelor de afaceri. Posibil să intervină tensiuni între tine și partener sau o criză care să vă facă să realizați, că aveți nevoie unul de altul și că trebuie să vă găsiți timp pentru voi. În caz contrar, puteți ajunge la despărțire și niciunul nu vă doriți asta.

Vărsător

Răsturnări de situație și surprize pot să aibă loc la Eclipsa de Lună din zodia Rac, de astăzi, care se formează în sectorul care reprezintă munca și sănătatea. Posibil din cauza stării de suprasolicitare, a stresului, a sarcinilor prea multe, pe care le îndeplinești în fiecare zi, să decizi deodată că-ți trebuie alt loc de muncă.

Pești

Probleme sau momente de tensiune în planul sentimental pot să apară astăzi, pe fondul Eclipsei de Lună din zodia Rac. Vei lua o hotărâre radicală în ceea ce privește relația cu partenerul. Acțiunile lui te vor determina să pui capăt neînțelegerilor.

Vezi și:  BOGDAN MOCANU apariție surpriză în noul clip Florin Salam

related posts