Horoscop zilnic 10 ianuarie 2021. Leii sunt dispuși la o aventură amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 10 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astazi, ar trebui să fii deschisă la alternative, pentru că oportunitățile vin. Privește și din altă perspectivă lucrurile și vei descoperi câte beneficii ai! Te gândești cum să-ți realizezi țelurile: să obții mai mulți bani și să te integrezi într-un alt grup social sau mai degrabă să-l părăsești pe cel în care te afli, pentru că nu te mai reprezintă.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să faci planuri de căsătorie, divorț, cum să împarți niște bunuri deținute împreună cu partenerul sau poate ai în plan, împreună cu partenerul să achiziționați un bun de valoare mai mare și căutați surse de finanțare.

 

Gemeni

 

Te trezești, astăzi, că vei lua niște decizii în cuplu, pe care altă dată le-ai fi respins. Ești tentată să continui o relație cu cineva din străinătate și chiar iei în calcul să te muți acolo peste un timp. Nu ai încă aranjate toate lucrurile, dar îți faci un plan în linii mari, pe care ai vrea să îl urmezi.

 

Rac

 

Oricât ai încerca să controlezi lucrurile, fie planul personal sau profesional, vei realiza că nu depinde de tine să ajungi acolo unde îți dorești. Ai planuri mari și așteptări pe măsură la locul de muncă, însă nu vei obține ceea ce îți dorești, ci ceea ce ai nevoie.

 

Leu

 

Nu ai de ce să te plângi, astăzi, pentru că se activează casa distracției, creativității și iubirii și vei parcurge o zi, în care surprizele o să apară la tot pasul în planul sentimental și al petrecerii timpului în mod plăcut. Atenție, însă, că eșți predispusă la o aventură, iar partenerul poate să afle spre finalul lunii ianuarie!

 

Fecioară

 

Te preocupă, astăzi, chestiunile gospodărești sau regimul unei locuințe. Vrei să pui niște acte în ordine, să achiți un impozit, o asigurare sau să obții un act notarial. Înce privește starea de sănătate, ar fi indicat să începi niște investigații medicale, pentru că ai tot avut semnale că trebuie să rezolvi o problemă mai veche.

 

Balanță

 

Ziua se anunță favorabilă comunicării și rezolvării chestiunilor administrative sau care țin de studiu, învățarea unor lucruri noi sau pentru susținerea unui examen/interviu. Pe seară, poți primi o invitație de a pleca câteva zile în afara orașului.

Scorpion

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, poate chiar un contract, pe care îl vei semna curând și care-ți va aduce mai mulți bani în conturi. Posibil să-ți valorifici un talent sau să-ți schimbi domeniul de activitate.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi în care-ți vei face planuri de viitor privind activitatea profesională. Nu duci lipsă de energie și ești motivată să iei decizii de a te implica în noi proiecte. În sfera financiară nu mai simți presiunea lui Saturn, care ți-a adus lecții dure de viață în ultimii trei ani privind gestionarea banilor. 

 

Capricorn

 

Simți că lucrurile scapă de sub control în sfera sentimentală și că vor avea loc evenimente care vor schimba situația actuală. Dacă ești singură, poți să întâlnești pe cineva din trecut într-o împrejurare neașteptată.

 

Vărsător

 

Îți faci planuri, astăzi, care privesc locuința, căminul, viața de familie și nu te lași pănă nu obții acordul celorlalți membri ai familiei privind schimbările. Și chiar dacă nu îl obții, tot continui pe drumul tău, pentru că ții morțiș să schimbi casa, orașul, să pleci în altă parte, să vinzi un imobil, un teren, să faci rost de bani și să te mai și împrumuți, dacă este cazul.

 

Pești

 

Te preocupă astăzi cariera și sfera socio-profesională, încheierea unui contract sau schimbarea termenilor celui vechi. Posibil să ți se propună o funcție, care vine la pachet cu multe responsabilități. Tentația este mare și accepți datorită beneficiilor financiare.

 

BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies