Horoscop zilnic 10 ianuarie 2022. Gemenii au parte de un eveniment neprevăzut cu impact emoțional, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 10 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea, astăzi, să înregistrezi un succes în carieră. Totodată, poți avea susținere de la o persoană cu funcție sau putere de decizie, care-ți poate deschide niște uși și nu rămâne decât să prinzi această oportuninitate. În partea a doua a zilei, te preocupă chestiuni financiare.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu o propunere de a pleca într-o călătorie, schimb de experiență sau participarea la niște cursuri de recalificare sau de dezvoltare personală. În partea a doua a zilei, este posibil să ai parte de o conștientizare a unor situații petrecute de curând și să iei niște decizii privind direcția ta profesională.

 

Gemeni

 

Încearcă să eviți subiecte de discuție care au ca teme banii, pentru că s-ar putea să nu reacționezi tocmai bine. Totodată, te frământă o situație în relația cu un prieten. Poate ai o datorie și nu ai cum să o returnezi la termen și cauți soluții de suplimentare a veniturilor. În partea a doua a zilei, apare un eveniment neprevăzut cu impact emoțional.

 

Rac

 

Deși în prima parte a zilei Luna, guvernatoarea ta, îți traversează casa carierei și ești interesată să iei niște inițiative în planul profesional, gândurile tale se îndreaptă, pe tot parcursul zilei, la relația cu partenerul de cuplu. Ai niște conștientizări legate de relația cu acesta și viața de familie din ultima perioadă.

 

Leu

 

Realizezi, astăzi, că din punct de vedere profesional ai făcut niște greșeli atunci când ai ales o schimbare de job, pentru că-ți lipsesc vechii colegi și atmosfera de lucru pe care o aveai la fostul loc de muncă. Cum înapoi nu te mai poți întoarce, cel puțin momentan, recomandarea astrelor este să încerci să te integrezi în noua echipă.

 

Fecioară

 

Prima parte din zi vine cu preocupări de natură financiară, mai ales dacă-ți intră în conturi niște bani. În schimb, în partea a doua, realizezi că fericirea stă în lucruri mărunte și că ai nevoie de modificări în principiile și convingerile tale de viață, pentru a te simți cu adevărat împlinită.

 

Balanță

 

Dacă în prima parte a zilei te preocupă relația de cuplu și recomandarea astrelor este să te sfătuiești cu partenerul într-o chestiune profesională sau care privește viața de familie, în partea a doua intervin chestiunile financiare și administrarea unor fonduri comune cu partenerul.

 

Scorpion

 

Reorganizarea de la serviciu, care a început săptămâna trecută, continuă și astăzi în prima parte din zi. Ești surprinsă de niște decizii ale șefilor legate de sarcinile curente. În partea a doua, rezolvi o chestiune care ține de device-urile pe care lucrezi și bine faci, pentru că în curând începe retrogradarea lui Mercur și trebuie să te asiguri că este totul în regulă cu aparatura și programele pe care le folosești.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să găsești soluții pentru o redresare financiară. În primul rând, trebuie să renunți la cheltuieli de care nu ai neapărată nevoie. Totodată, în partea a doua a zilei, trebuie să fii pe fază pentru că apar oportunități de suplimentare a veniturilor.

 

Capricorn

 

Chiar dacă lucrurile nu stau tocmai bine la serviciu și au loc o serie de schimbări în programul de lucru și-n sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești, ești printre puținele zodii care este protejată, pentru că Venus, micul benefic veghează asupra ta. În partea a doua a zilei s-ar putea să apară un context favorabil unei întâlniri romantice.

 

Vărsător

 

Deși îți place să socializezi și să fii mereu în mijlocul oamenilor, astăzi, ai nevoie de liniște și izolare, să fii cu gândurile tale. Totodată, ai niște revelații privind viața de familie și despre cum vezi tu lucrurile că ar trebui să se desfășoare în perioada următoare. În familie pot să apară unele evenimente neașteptate.

 

Pești

 

Te preocupă, astăzi, situația financiară, administrarea unui buget, încasarea unor sume de bani, organizarea unei petreceri pentru care trebuie să calculezi suma de care ai nevoie. În partea a doua a zilei faci niște deplasări, ieri legătura cu prieteni, cu cei cu care lucrezi sau ești implicată într-un proiect și faceți o strategie pentru anul acesta.

related posts

Modifică setările cookies