Horoscop zilnic 10 ianuarie 2023. Peștii intră în conflict cu partenerul, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 10 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce blocaje și amânări în planurile tale profesionale. În planul sentimental este posibil să se reactiveze trăiri și emoții din trecut față de o persoană pentru care ai avut mereu o slăbiciune.

 

Taur


Astăzi este posibil să întâmpini niște blocaje în rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței. De asemenea, dacă aștepți niște decizii ale părinților sau altor rude, legate de administrarea unui imobil, este posibil ca răspunsurile să nu-ți placă și să te impui. Atenție, că nu vei reuși să rezolvi nimic dacă apelezi la un ton autoritar!

 

Gemeni


Astăzi Luna, guvernatoarea casei banilor, traversează casa comunicării și negocierilor, și s-ar putea să-ți faci niște planuri financiare, să ai idei, soluții la anumite chestiuni financiare, să returnezi o datorie. La serviciu, atenție la informațiile care-ți parvin și verifică totul înainte să iei o decizie sau să transmiți mai departe!

 

Rac


Luna guvernatoarea ta, în tranzit prin casa banilor, formează astăzi un aspect mai puțin armonios cu Saturn, așa că te poți aștepta la întârzieri sau constrângeri financiare. De asemenea, partenerul este posibil să nu fie de acord cu ideile tale de a administra banii. Atenție la utilități, pentru că este posibil să-ți scape o plată și să te trezești cu penalizări!

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi zodia și-ți imprimă o stare de optimism și voie bună, însă este posibil ca aspectul pe care îl formează cu Saturn, planeta restrictțiilor, în tranzit prin casa relațiilor, să aducă ceva tensiuni în raport cu partenerul și să-ți dispară toată fericirea, atunci când auzi ce reproșuri îți face partenerul.

 

Fecioară

 

Luna îți activează astăzi axa sănătății, respectiv axa cardio-vasculară, așa că, recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți prea mult, ci să te odihnești, să te relaxezi și să faci ce-ți place. Afecțiuni mai vechi pot să revină, dar dacă știi cum să gestionezi situația, lucrurile nu se vor agrava. De asemenea, este posibil să fii mai tristă, să stai izolată și să meditezi la o situație din sfera sentimentală.

 

Balanță

 

Luna îți traversează casa prietenilor. De asemenea, se dinamizează axa sentimentală și a distracției și se formează o opoziție cu Saturn, planeta restricțiilor, semn că ar putea să apară blocaje sau amânări în planurile tale sau ale prietenilor tăi.

 

Scorpion

 

Luna traversează astăzi sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și ești preocupată să rezolvi o serie de activități și situații, care apar la serviciu. S-ar putea să stai peste program la birou, iar cei de acasă să te sancționeze și să-ți facă reproșuri, pentru că petreci mai mult timp la serviciu decât acasă.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să ai de rezolvat niște acte la o instituție publică, să obții niște aprobări, să depui un dosar. De asemenea, de la serviciu ți se propune să participi la niște cursuri de perfecționare sau seminarii, să fii la curent cu ce se mai practică în domeniul în care activezi. De asemenea, este posibil să-ți programezi o călătorie.

 

Capricorn

 

Astăzi, în prima parte de zi, te preocupă chestiunile financiare, mai ales dacă apar niște blocaje sau amânări în încasarea unor sume de bani. În partea a doua a zilei, un prieten îți face o propunere de asociere într-un proiect, însă nu dai răspunsul până nu faci o analiză.

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei ești preocupată să rezolvi o chestiune în raport cu partenerul de cuplu. Este posibil să fi avut o atitudine mai autoritară, iar partenerul să fi fost deranjat de această atitudine a ta. În partea a doua a zilei, încasezi o sumă de bani și mergi la cumpărături.

 

Pești

 

Este posibil să ai parte de o primă jumătate de zi, în care să te simți mai obosită și să ai nevoie de ajutor de la colegii de serviciu. Se activează axa sănătății și pot să apară unele disfuncții organice, așa că recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți prea mult! În partea a doua a zilei, intri în conflict cu partenerul din cauza unor chestiuni gospodărești.

related posts

Modifică setările cookies