Horoscop zilnic 10 iulie 2019. Varsatorii sunt rasfatatii zilei, vezi ce se intampla cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 10 iulie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Primesti o veste din partea rudelor care iti da peste cap toate planurile pentru aceste zile. Trebuie sa amani cateva intalniri si sa faci niste drumuri suplimentare.

 

TAUR

Dupa o perioada in care ai muncit extrem de mult si ai facut tot felul de pregatiri, a venit momentul sa te bucuri de o zi linistita, impreuna cu apropiatii.

 

GEMENI

 Daca urmeaza sa pleci in vacanta, ai nevoie de putina organizare. Sunt multe lucruri de cumparata, asa ca astazi vei petrece mult timp prin magazine, in cautarea celor necesare.  Faci multe cheltuieli si ar trebui sa fii ami precauta! 

 

RAC

Astazi se pare ca ai o zi destul de incarcata la job. Ai ramas cu cateva proiecte in urma, de aceea esti nevoita sa lucrezi la capacitate maxima. 


LEU

O problema de familie iti da batai de cap, iar in prima jumatate a zilei incerci sa aranjezi lucrurile astfel incat sa impaci si capra, si varza. Apoi, te pregatesti de o iesire care iti ofera momente placute, de relaxare.

 

FECIOARA

Esti hotarata sa sa te bucuri in acesat vara de mai multa adrenalina si spontaneitate, asa ca pleci cu partenerul de viata intr-o mini vacanta neplanificata, care va ajuta sa va regasiti.

 

BALANTA

Esti in criza de timp, mai ales ca ai promis ca faci o multime de lucruri si n-ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Nu uita ca promisiunea ramane o promisiune, asa ca faci tot ce poti sa iesi din aceste probleme cu obrazul curat.

 

SCORPION

Esti intr-o dispozitie excelenta si profiti de lucrul acesta pentru a face ultimele pregatiri de vacanta. Desi ai multe de facut, nu te dai batuta pana cand nu iese totul asa cum ai planuit.

 

SAGETATOR

Primesti o veste importanta din partea unei persoane apropiate, iar asta reprezinta un motiv foarte bun de petrecut. Seara iesiti in oras alaturi de amici. 

 

CAPRICORN

Iti doresti din suflet sa te impaci cu un coleg de la munca cu care te-ai certat de ceva vreme, insa se pare ca nu ai nicio sansa. Ai rabdare si fii diplomata! Nu ese ecazul sa grabesti lucrurile! 

 

VARSATOR

Astazi esti intr-o forma de zile mari. Esti foarte vesela si generoasa, iar starea ta ii molipseste pe cei din jurul tau. Esti o prietena minunata, iar cei dragi se pot considera cua devarat norocosi ca le esti alaturi.  

 

PESTI

Iti doresti sa petreci ziua alaturi de partener, insa mai multe obstacole te impiedica sa faci ceea ce ti-ai propus. Incearca sa nu lasi acest lucru sa te afecteze prea tare.

related posts

Modifică setările cookies