Horoscop zilnic 10 iulie 2020. Balanțele trebuie să meargă la medic, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 10 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la visare, liniște, calm, așa că decizi să-ți iei liber în partea a doua a zilei și să te îndrepți spre o stațiune turistică, unde să te odihnești în weekend. Posibil să te însoțească și câțiva prieteni și sejurul se transformă în aventură și multă distracție.

Taur

Faci planuri de călătorie astăzi sau poate iei legătura cu cineva aflat în afara țării și planificați un concediu împreună. În partea a doua a zilei, faci un drum la bancă pentru a accesa un credit de nevoi personale.

Gemeni

Partenerul de viață încearcă să adune toată familia pentru a pleca într-un weekend și a sărbători un eveniment important. În sfera profesională, te faci remarcată printr-un discurs, prezentare de proiect sau lucrare în fața unei comisii de examinare.

Rac

Posibil astăzi să fii dezamăgită de principile după care se ghidează partenerul în viață. Observi tot mai dese diferențe între voi și cu toate aceasta, încerci să găsești puncte comune, să faci să meargă relația.

Leu

Sectorul financiar și în special achitarea datoriilor și plăților te preocupă în prima parte a zilei. De la serviciu primești vești de schimbare a procedurilor și a programului de lucru și ești puțin dezamăgită, pentru că-ți doreai o perioadă mai liniștită.

Fecioară

Posibil astăzi să lași deoparte criticile la adresa partenerului și să petreci timp în tihnă cu acesta, să îi faci toate poftele și să mergeți într-un loc de care vă leagă amintiri. La serviciu, ești dezamăgită de cursul pe care o iau negocierile unui contract și decizi să cauți alt colaborator sau partener de afaceri.

Balanță

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru activitățile curente de la serviciu, dar și pentru starea sănătății. Este posibil să ai parte de niște disfuncții organice și să faci o programare la doctor, analize și pentru a te asigura că ești bine.

Scorpion

Profită de configurația astrologică de astăzi și petrece ziua cu partenerul de viață sau cu copiii! Este o zi favorabilă activităților artistice, creativității și a-ți declara sentimentele persoanelor dragi din viața ta.

Săgetător

Pentru că în weekend ai musafiri, astăzi ești foarte activă în a rezolva chestiunile gospodărești și a face cumpărături. Ai grijă că ești tentată să depășești bugetul! În planul profesional comunici bine cu colegii și superiorii și ai idei originale, pe care le veți pune în practică în următoarea perioadă.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță o dispută la serviciu, generată de o tensiune cu un colaborator, însă ești inspirată și preîntâmpini transformarea lui într-un conflict de proporții. Poate a venit timpul să reanalizezi colaborările și contractele existente și să cântărești dacă te avantajează sau nu.

Vărsător

Te așteptai să fii apreciată și recompensată pentru activitatea din ultima perioadă, însă acest lucru nu se întâmplă și ești dezamăgită. Până vei reuși să faci o schimbare în planul profesional, astrele îți recomandă să-ți cauți o colaborare, pentru suplimentarea veniturilor.

Pești

Contextul astral de astăzi aduce multă sensibilitate, interiorizare, precum și dorința de a fi mai bun cu cei din jur. În partea a doua a zilei, posibil să simți nevoia unei autoanalize și apoi să te gândești la schimbări în viața personală.

 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almașan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

related posts

Modifică setările cookies