Horoscop zilnic 10 iulie 2021. Peștii se îndrăgostesc în urma unui evenimeni neprevăzut, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 10 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna Nouă din zodia Rac, care se formează astăzi, îți activează sectorul vieții de familie și aduce noi începuturi, care implică familia, relația cu membrii acesteia și spațiul de locuit. Totodată, ești invitată să faci pace cu trecutul, să lași în urmă nemulțumirile și să construiești pe baze noi.

 

Taur

 

Luna Nouă din zodia Rac, de astăzi, se formează în sectorul comunicării, gândirii, dezbaterilor, deplasărilor și-ți deschide noi etape privind comunicarea cu cei cu care lucrezi, dar și a unor negocieri profitabile. Totodată, contextul astral primește aspecte bune de la Uranus, planeta schimbărilor, care se află încâ în zodia ta și vei fi deschisă noului.

 

Gemeni

 

Luna Nouă de astăzi, din zodia Rac, se formează în sectorul financiar și îți deschide o nouă etapă în suplimentarea și administrarea finanțelor, pe care le câștigi din muncă proprie, de la serviciu și din activități extraprofesionale. Posibil să apară și sume importante, care vin în mod neașteptat.

 

Rac

 

Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna Nouă se formează în semnul nașterii tale și-ți deschide noi etape în sfera personală și profesională. Îți poți seta obiective pentru următorul an, te poți face remarcată și este un moment bun pentru a lua decizii majore.

 

Leu

 

Luna Nouă din zodia Rac, care se formează astăzi, în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției, te invită la o nouă etapă privind planurile tale personale, dar numai dacă ești deschisă și lași în urmă trecutul sau elimini din viața ta relațiile toxice.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, proiectelor și planurilor pe termen lung. Așadar, ți se dă posibilitatea să socializezi mai mult și poți primi niște oferte de a te implica într-un proiect comun cu un prieten sau cu un membru al familiei.

 

Balanță

 

Luna Nouă din zodia Rac, care se formează astăzi, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, îți deschide noi începuturi privind sfera profesională. Ești deschisă noului și vei lua decizii de a face niște schimbări, îți vei concentra atenția pe a-ți valorifica abilitățile și experiența profesională și vei știi să te pui mai bine în valoare.

 

Scorpion

 

Luna Nouă de astăzi din zodia Rac îți dinamizează sectorul perfecționării profesionale, studiilor, principiilor de viață, călătoriilor și relației cu străinătatea. Așadar, se deschid noi etape în aceste domenii, iar deciziile pe care le vei lua vor fi influențate de partener sau de unul dintre membrii familiei.

 

Săgetător

 

Luna Nouă de astăzi din zodia Rac se formează în sectorul asociat finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane, banii și bunurile provenite dintr-o moștenire, taxele și impozitele. Se deschid noi etape în planul financiar și ești invitată să gândești o strategie nouă privind economisirea unei sume de bani sau returnarea unei datorii.

 

Capricorn

 

Luna Nouă din zodia Rac, de astăzi, se formează în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor și deschide o nouă etapă în aceste domenii. Poți trece la următorul nivel al unei relații, iar dacă ești singură, poți începe o nouă poveste de iubire.

 

Vărsător


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății. Așadar, se deschid noi etape în planul profesional, în relația cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități. Și în ce privește sănătatea, ești invitată să adopți un stil de viață sănătos.

 

Pești

 

Sectorul sentimental este dinamizat, astăzi, odată cu Luna Nouă din zodia Rac, care aduce noi începuturi în sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, flirtului și poveștilor de dragoste. Dacă ești singură, un eveniment neprevăzut sau o deplasare scurtă ar putea să-ți scoata în cale partenerul mult așteptat.

related posts

Modifică setările cookies