Horoscop zilnic 10 iulie 2022. Balanțele pot face bani într-un mod original, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 10 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile și este posibil să ai intuiție într-o chestiune financiară sau să rezolvi o situație, care vizează niște plăți legate de casă, impozite sau taxe. Totodată, pe seară, ești hotărâtă să faci o schimbare în relația de cuplu și vii cu o propunere partenerului.

 

Taur

 

Tranzitul Lunii prin casa relațiilor și sextilul dintre Uranus din zodia ta și Soarele din zodia Rac este favorabil unor colaborări, negocieri și rezolvarea unor activități profesionale, care au pus presiune pe tine în ultima perioadă. Soluția vine printr-un prieten, cu care vei coopera foarte bine într-un proiect.

 

Gemeni

 

Tranzitul Lunii prin casa sănătății, ar putea să-ți aducă, astăzi, unele probleme, să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi, așa că ar fi bine să te odihnești mai mult sau să nu te suprasoliciți. Totodată, sextilul dintre Soarele din zodia Rac, respectiv sectorul banilor, și Uranus din zodia Taur, din sectorul subcontientului îți poate aduce niște revelații despre modul cum îți poți mări veniturile.

 

Rac

 

Cu Luna în zodia Scorpion și plasată în sectorul sentimental și al vacanțelor, s-ar putea să te pregătești pentru o plecare în vacanță. Contextul astral îți aduce dispoziție bună, aventură și petrecerea timpului în mod plăcut cu partenerul de cuplu. Posibil să fi schimbat destinația unei vacanțe pe ultima sută de metri și nu-ți pare rău, pentru că vei ajunge în niște locuri senzaționale.

 

Leu


Soarele, guvernatorul tău, face, astăzi, un sextil cu Uranus din zodia Taur, din sectorul carierei și activităților profesionale. Chiar dacă se află pe o casă a izolării, astrul zilei, te ajută să-ți pregătești un plan, o strategie de lansare a unui proiect personal. Luna îți traversează casa familiei și s-ar putea să ai nevoie să-ți iei puterea și energia de la cei dragi.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un eveniment, care-ți poate schimba viața sentimentală, relația cu copiii sau implicarea într-un proiect de creație, valorificarea unui talent, a unei pasiuni. Totodată, sextilul pe care îl formează Soarele din zodia Rac, de la prieteni, cu Uranus din zodia Taur, din casa idealurilor și proiectelor personale de viață, te poate duce pe un drum de ascensiune în planul profesional.

 

Balanță

 

Contextul atsral de astăzi este favorabil unei speculații financiare, mai ales că poți face bani într-un mod original. Totul este să fii atentă la persoanele cu care vrei să începi o activitate pe cont propriu, pentru a fi sigură că sunt de încredere.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru cheltuirea unor sume de bani, pentru cadouri. Dacă te afli în concediu, vei lua câteva suveniruri sau mici atenții familiei. Totodată, sextilul care se formează, astăzi, între Soarele din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, de pe casa parteneriatelor, îți poate deschide niște uși, să-ți lărgești orizonturile și să te realizezi profesional, printr-o idee care-ți vine în minte  în vacanță.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la izolare și la petrecerea timpului în tihnă, departe de agitația cotidiană. Dacă nu te afli deja în vacanță, s-ar putea să te decizi, împreună cu partenerul de cuplu că este momentul să plecați măcar într-un minisejur. Totodată, sextilul care se formează între Soarele din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, din casa serviciului, ar putea să-ți aducă o schimbare benefică în activitățile profesionale.

 

Capricorn


Vești bune vin, astăzi, din sfera sentimentală, datorită sextilului care se formează între Soarele din zodia Rac, din casa relațiilor, și Uranus din zodia Taur, din casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice. Așadar, pregătește-te de evenimente plăcute și la surprize neașteptate în planul amoros, în relațiile cu copiii sau dacă ești implicată într-un proiect de creație!

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești bune în planul relațional. După evenimente cu impact emoțional, care ți-au schimbat principiile și felul cum vezi o relație, sextilul care se formează între Soarele din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, ar putea să-ți aducă posibilitatea să te asociezi cu partenerul într-un proiect, să începeți o activitate pe cont propriu.

 

Pești

 

Dacă te afli în căutarea jumătății, află că astăzi, odată cu formarea sextilului dintre Soarele din zodia Rac, respectiv casa iubirii, și Uranus din zodia Taur, din casa comunicării și a deplasărilor, ar putea să-ți scoată în cale o persoană, care să fie sufletul tău pereche. Cooperezi cu contextul astral și lași totul baltă și pleci, la invitația unui prieten, la o masă în oraș. Lucrurile se desfășoară într-un mod neașteptat și astfel te îndrăgostești la prima vedere.

 

related posts

Modifică setările cookies