Horoscop zilnic 10 iunie 2021. Săgetătorii au parte de o criză majoră în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 10 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul comunicării, al schimbului de opinii, dezbaterilor, acumulării de cunoștințe și relației cu rudele. Cum Soarele îți guvernează sectorul sentimental, este posibil să apară unele surprize și-n planul sentimental, iar o criză să te determine să lămurești, prin comunicare, o situație în cuplu.

 

Taur

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă sau activități extraprofesionale. Este momentul să-ți schimbi anumite obiceiuri financiare, să eviți cheltuielile, care nu sunt urgente și să cauți să-ți suplimentezi veniturile.

 

Gemeni

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul identității, dinamizând și axa relațională. Ești invitată să-ți acorzi întâietate și s-ar putea ca un moment de criză să te facă să-ți revizuiești planurile personale. Evenimentele surpriză legate de relații sau parteneriatele de afaceri se pot derula repede, astfel încât nici să nu-ți dai seama, însă deznodământul va fi unul fericit.

 

Rac

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și lucrurilor ascunse. Cum Soarele îți guvernează sectorul financiar, este posibil, să iei în secret o decizie privind schimbarea jobului, pe motive salariale, însă în momentul de față te afli la stadiul de planuri, urmând să vezi cum decurg lucrurile în perioada următoare.

 

Leu

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară se formează în sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor. Se activează și axa sentimentală, unde nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație. Cum Soarele este guvernatorul zodiei tale și energia astrală te încarcă, este posibil să treci printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere emoțional. Pot avea loc despărțiri de prieteni sau poți începe un proiect personal nou, iar energia Eclipsei te ajută să-ți revizuiești planurile de viitor.

 

Fecioară

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Așadar, pot să apară schimbări importante în sfera profesională, să-ți schimbi domeniul de activitate sau jobul. Poți începe proiecte noi sau poate te îndrepți spre o activitate pe cont propriu, prin care îți poți spori finanțele.

 

Balanță

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul asociat călătoriilor în străinătate, pregătirii profesionale, filosofiei de viață și principiilor. Posibil, în urma unor evenimente neașteptate să-ți revizuiești principiile. Fiind o eclipsă solară, important este domeniul guvernat de Soare, respectiv proiectele și planurile tale de viitor, unde pot să survină modificări.

 

Scorpion

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară se formează într-un sectorul financiar, dar de această dată în domeniul care indică interesele materiale, creditele, moștenirile și finanțele pe care le deții împreună cu partenerul sau alte persoane. Vei avea discuții legate de bani și de destinația acestora, de investirea unei sume de bani într-un proiect personal. Eclipsa de Soare vizează și sectorul intimității și te îndeamnă la o schimbare privind revitalizarea relației.

 

Săgetător

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Posibil relațiile să fie puse la încercare, să intervină o criză, care să schimbe cursul evenimentelor viitoare. Cum Soarele guvernează sectorul principiilor și filosofiei de viață, este posibil să ai o revelație și să faci niște schimbări privind relația de cuplu în care te afli sau relațiile profesionale, prin renunțarea la unele proiecte sau implicarea în altele noi.

 

Capricorn

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății. Cum Soarele îți guvernează sectorul financiar, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în acest domeniu. Se recomandă evitatea cheltuielilor inutile, a speculațiilor sau investițiilor financiare. O revelație ar putea să te ducă către reevaluări profesionale și reorganizarea activităților.

 

Vărsător

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul asociat sferei sentimentale, copiilor, creativității, activităților de relaxare, dar și speculațiilor financiare. Surprize și răsturnări de situație în planul amoros pot să apară, la fel și în relația părinte-copil sau dacă lucrezi într-un domeniu creativ, o idee ar putea să-ți deschidă niște uși.

 

Pești

 

Luna nouă de astăzi din zodia Gemeni și Eclipsa solară îți activează sectorul asociat locuinței, patrimoniului, iar familia va fi în centrul atenției preocupărilor tale. Evenimentele pot avea legătura cu o mutare, vinderea sau cumpărarea unui imobil. Totodată, atenție la relațiile cu părinții care pot să devină conflictuale din cauza mentalităților diferite!

related posts

Modifică setările cookies