Horoscop zilnic 10 iunie 2023. Fecioarele sunt sfătuite să amâne o întâlnire amoroasă, Gemenii se afirmă în cercul de prieteni


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 10 iunie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți activează sectorul subconștientului și trecutului și este posibil să se reediteze niște situații din trecut, care au legătură cu bunurile, banii, patrimoniul. Pe de altă parte, s-ar putea să-i ascunzi partenerului intențiile tale legate de carieră și o schimbare pe care intenționezi să o faci în lunile următoare.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi activează casa prietenilor și proiectelor de viitor și este posibil să ai planuri mari. Ești optimistă în legătură cu un proiect la care lucrezi de ceva timp. Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, ar putea să-ți dea puțin de furcă, pentru că ceva se poate bloca în demersurile tale, însă lucrurile se așează mai bine decât ai anticipat.

 

Gemeni

 

Astăzi te poți afirma, să fii în centrul atenției, în grupul de prieteni, organizând un eveniment în familie sau unui prieten. Cert este că pui la cale o surpriză sau complotezi cu niște prieteni să surprindeți pe  cineva din grupul vostru. De asemenea, te preocupă și administrarea unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariile. Plus că vrei să mai faci niște cumpărături în rate și încerci să-ți dai seama care este cea mai bună ofertă pentru ce ai nevoie.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi sectorul idealurilor, cunoașterii, principiilor, credințelor și spiritualității și ești tentată să ai conversații pe aceste domenii. De asemenea, preferi să te întâlnești cu prietenii cu care simți că rezonezi și au aceleași preocupări ca ale tale. Pe seară, faci planuri de viitor  împreună cu partenerul de cuplu. 

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să-ți faci niște socoteli legate de banii pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități. Îți faci un bilanț și s-ar putea să iei niște decizii pe termen lung. În planul relațional este posibil să întâmpini niște blocaje, să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul și acest lucru să te afecteze.

 

Fecioară

 

Luna formează astăzi un aspect strâns cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa relațiilor, așa că atenția ta va fi îndreptată spre partener. Pentru că Saturn este guvernatorul casei sentimentale, s-ar putea să ai niște dialoguri cu partener pe teme de iubire, petrecere a timpului liber, planificarea unei vacanțe, însă se păre că nu veți fi pe aceeași undă. Amână programarea vacanței sau a unei întâlniri, dacă ești la începutul unei relații!

 

Balanță

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la capitolul activități casnice, însă nu te lași până nu termini ce ți-ai propus. În partea a doua a zilei, recomandarea astrelor este să găsești timp și pentru tine, pentru că ești destul de suprasolicită la serviciu și ți-ar prinde bine o plimbare/ieșire în compania partenerului. 

 

Scorpion

 

S-ar putea să amâni o ieșire din cauza faptului că simți o agitație interioară și nu ești în elementul tău. Dacă faci parte dintr-un cuplu, discută cu partenerul, pentru că te va ajuta să-ți gestionezi trăirile. Dacă ești singură, conversația cu o prietenă ar putea să-ți schimbe starea și să accepți niște lucruri care se întâmplă în viața ta.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează astăzi sectorul vieții de familie și este posibil să te preocupe petrecerea timpului cu familia, cu părinții. Pe de altă parte ești foarte organizată, deoarece Luna formează un aspect strâns cu Saturn, planeta responsabilității, și te ocupi de chestiunile gospodărești. De asemenea, ai șansa să petreci o seară minunată împreună cu familia.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect strâns cu Saturn, guvernatorul tău, vine să-ți aducă un randament intelectual ridicat, mai ales dacă trebuie să acumulezi informații, să prezinți un proiect, să susții un examen sau să faci impresie atunci când interacționezi cu ceilalți. În partea a doua a zilei, ai planuri să ieși cu partenerul de cuplu.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să te oprești să mai faci vreo achiziție, chiar dacă ai intenția, pentru că realizezi că ai nevoie de bani pentru concediu. Așadar, prioritatea ta este achiziționarea unui sejur și restul pe lași pe planul secund. S-ar putea să fie nevoie să ceri și un împrumut pe termen scurt.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să analizezi totul mai riguros, pentru că Luna formează un aspect strâns cu Saturn, planeta responsabilității, în tranzit prin zodia ta. S-ar putea să faci și mai multe deplasări, să te vezi cu prietenii. Și planul profesional s-ar putea activa, să ai niște dialoguri constructive cu unii dintre colegi sau prieteni, legate de proiectele în care ești implicată.

related posts

Modifică setările cookies