Horoscop zilnic 10 mai 2020. Vărsătorii vor fi dați complet peste cap de o situație, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 10 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Chiar dacă astăzi s-ar putea să ai parte de unele întârzieri, vei înregistra progrese în sfera socio-profesională. În a doua parte a zilei, ești pe fază și vei vedea o oportunitate în provocările zilei, pe care o vei transforma în favoarea ta.

Taur

Astăzi, ai parte de un aspect care-ți aduce preocupări pentru studii și relațiile cu persoane aflate în străinătate, de la care primești vești. Totodată, poți înregistra un succes la un examen, curs de dezvoltare personală sau pregătești un proiect pentru a-l susține în săptămâna ce urmează.

Gemeni

Dacă aștepți astăzi o sumă de bani de la cineva din grupul tău, care ți-a promis că te ajută, află că este posibil să se răzgândească și să-ți dea planurile peste cap. Nu dispera, pentru că îți sare în ajutor altcineva!

Rac

Ai grijă cum gestionezi relația cu partenerul de viață, pentru că astăzi s-ar putea să apară tot felul de neînțelegeri, care să ducă la conflicte. Fii dispusă să treci cu vederea ieșirile partenerului și rezolvați prin comunicare deschisă orice problemă apărută!

Leu

Deși astăzi este o zi liberă, programul tău este foarte încărcat și ești determinată să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Adevărat că la finalul zilei vei fi epuizată, dar cel puțin ai satisfacția că ai terminat tot.

Fecioară

Te gândești tot mai des cum să faci să devii independentă financiar, printr-o afacere a ta. Ar trebui să te consulți cu cineva apropiat și să vezi părerea acestuia, dacă o pasiune de-a ta s-ar putea transforma într-o sursă de venit.

Balanță

Vrei astăzi să inițiezi un dialog cu membrii familiei și să abordezi niște subiecte mai delicate, cum ar fi spațiul de locuit. Ai idei de redecorare, reamenajare și ai dori să le pui în practică, numai că trebuie să ai acordul și partenerului sau celorlalți membri ai familiei. Posibil să nu fii pregătită să obții un refuz.

Scorpion

Nu este o zi prea bună pentru comunicare, pentru că nu ai starea necesară de a explica unele lucruri. Nici pe abilitățile de socializare nu te poți baza azi, așa că, mai bine folosește energia astrelor pentru a citi, a te informa și a acumula informație.

Săgetător

Dacă aștepți astăzi o sumă de bani, s-ar putea să nu apară în conturi și să fie niște întârzieri. De primă fază este posibil să te supere acest lucru, pentru că vrei să achiziționezi niște obiecte pentru casă. Vei vedea că tot răul spre bine, că atunci când vor intra banii, vei găsi niște oferte mult mai bune.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că vei fi destul de rezervată în a socializa cu restul membrilor familiei sau cu prietenii. Singurul lucru pe care îl vei face, va fi să relaționezi cu persoanele mai în vârstă din familie, de la care speri să primești niște sfaturi utile.

Vărsător

Luna îți traversează astăzi casa subconștientului și a izolării, așa că oricât de deschisă ai fi la experiențe noi și originale, nu ești în ziua în care să vrei să ieși din zona ta de confort. Experimentezi tot felul de frământări și trăiri, care-ți dau peste cap universul interior.

Pești

Astăzi, ai dispoziție să faci planuri cu prietenii pentru finalul lunii, când tu și partenerul sărbătoriți un eveniment important în viața voastră. După ce iei legătura cu toți, să vezi dacă sunt disponibili, vei avea o mare dezamăgire, pentru că mai mult de jumătate dintre ei au alte planuri.

Hârtia igienică, noua monedă internatională - Trending Review cu Daragiu - Episodul 28

related posts