Horoscop zilnic 10 mai 2021. Vărsătorii declanșează niște situații neprevăzute, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 10 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni financiare. Pot să apară și cheltuieli neprevăzute, dar și încasări de sume care vin cu surpriză. Totodată, este o zi în care pui la cale anumite planuri legate de locuință, spațiul de locuit, o renovare sau administrarea unor bunuri.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul tău zodiacal. Te bucuri de viață și de oportunitățile care vine spre tine în carieră. Ai satisfacții financiare și ești determinată să mai închei niște colaborări sau să prelungești niște contracte profitabile.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună, pe fondul unor evenimente, care au avut loc și ți-au produs destabilizare interioară. Ai fost surprinsă și tu de atitudinea și acțiunile tale într-o situație și acum încerci să repari o relație stricată din cauza unor vorbe aruncate.

 

Rac

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce surprize de natură financiară în planurile tale pe termen lung. S-ar putea să ți se dea peste cap socotelile într-un proiect, relațiile cu unii prieteni sau cu cei cu care desfășori activități să fie puse sub semnul întrebării.

 

Leu

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și pentru imaginea și statutul personal. Posibil, în urma unor evenimente neașteptate, să iei niște decizii radicale, care să surprindă pe toată lumea, din dorința de a-ți apăra imaginea sau a-ți consolida poziția în sfera profesională.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul asociat idealurilor, principiilor de viață, sistemulul de valori și proiectelor personale. Așadar, s-ar putea să ai niște dialoguri importante despre direcția în viață. Cu persoane cu care ai avut neînțelegeri, lămurești o situație sau explici acțiunile tale.

 

Balanță

 

Configurația astrală de astăzi aduce evenimente neașteptate privind un context financiar, privind bunurile pe care le deții în comun cu partenerul sau administrarea unor fonduri. Așadar, te veni mobiliza în vederea apărării unor drepturi sau intrarea în posesia unor bunuri.

 

Scorpion

 

Configurația astrală aduce surprize neașteptate privind relațiile de cuplu sau cele de natură profesională. Posibil unele negocieri sau încheieri de contracte să nu meargă într-o direcție dorită de tine. Nu ești de acord cu termenii unui contract din cauze financiare.

 

Săgetător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru activitățile de la locul de muncă și pentru starea de sănătate. Posibil să apară unele surprize și vei face eforturi să rezolvi situațiile neașteptate. Dialogul cu un coleg sau un colaborator ar putea să fie dificil sau să existe diferențe de mentalitate în abordarea unei probleme.

 

Capricorn

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări de natură sentimentală, pentru relația cu copiii, dacă ești părinte sau pentru valorificarea unui talent. Posibil să apară unele situații care să te destabilizeze emotional, iar o persoană apropiată să nu se bucure de un succes al tău. Mai mult de atât, tragi niște concluzii dezamăgitoare, care te determină să-ți schimbi atitudinea.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, viața de familie, relația cu părinții. Evenimente neașteptate pot să aibă loc în aceste domenii, cele mai multe declanșate chiar de tine, pentru că Uranus, guvernatorul tău, face parte din aspectul astral. 

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți dinamizează axa comunicării, informațiilor, cunoașterii, învățării. Posibil să fii tentată să faci niște acuzații, în urma primirii unor informații neverificate. Astfel, poți declanșa o dispută și tensiuni care nu-și au rostul, pentru că în final vei realiza și tu și cealaltă parte implicată, că ați greșit.

 

 

Will Smith cu burtica la vedere! - Trending Review - episodul 66

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies