Horoscop zilnic 10 mai 2022. Berbecii rezolvă niște chestiuni financiare, Racii ar putea regreta anumite decizii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 10 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur, astrul comunicării, retrogradează în zodia Gemeni, respectiv în casa comunicării, gândirii, opiniilor, învățării, cunoștințelor, informațiilor și deplasărilor. Așadar, atenție mare la felul cum comunici, transmiți sau primești informații, pentru că este posibil să apară erori și de aici să iasă scântei! Urmează o perioadă de trei săptămâni, în care nu sunt recomandate semnarea de contracte, ci doar rediscutarea și revizuirea termenilor unor parteneriate. Din 23 mai, când Mercur ajunge în Taur, vei rezolva niște chestiuni financiare.

 

Taur


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin casa financiară, a banilor, pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități. S-ar putea să intenționezi să renegociezi niște contracte, deoarece ai nevoie de o suplimentare a veniturilor. Dacă vin spre tine oferte, analizează bine înainte ce presupun, pentru că este posibil să nu fii  foarte atentă la termenii contractului și să te răzgândești. Până pe 3 iunie este recomandat doar să analizezi.

 

Gemeni


Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin casa identității și te invită la o autoevaluare. Așadar, urmează trei săptămâni, în care trebuie să identifici ce anume îți dorești, să-ți faci un plan de viitor, care include relația și sfera profesională. Din 23 mai când Mercur ajunge în zodia Taur, s-ar putea să revină în viața ta persoane din trecut.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur retrogradează întâi prin zodia Gemeni, prin sectorul subconștientului, iar din 23 mai, ajunge în Taur, pe sectorul planurilor de viitor și a relațiilor de prietenie. Așadar, s-ar putea să-ți revină în minte anumite persoane, să regreți anumite decizii, să-ți faci un bilanț și un plan pe termen lung. Te poate căuta cineva din trecut care să te răscolească.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă prin sectorul asociat relațiilor de prietenie și planurilor de viitor. Până pe 3 iunie, urmează un proces de reevaluare a relațiilor, proiectelor și direcției profesionale.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodiile Gemeni și Taur prin mișcare retrogradă, prin sectorul profesional, al principiilor, credințelor și sistemului de valori. Urmează o perioadă de trei săptămâni, în care vei face o reevaluare a proiectelor personale și dacă nu simți că faci progrese, vei schimba direcția. Recomandarea astrelor este ca în această perioadă să faci un plan și să nu iei decizii importante, pentru că există riscul să te răzgândești.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur retrogradează întâi prin zodia Gemeni, prin sectorul credințelor, principiilor, schimburilor de experiență profesională, iar din 23 mai, ajunge în Taur, pe sectorul intereselor materiale. Așadar, vei începe o reevaluare a credințelor și valorilor după care te ghidezi în viață, iar în ultima decadă vei reorganiza situația financiară.


Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă întâi prin casa intereselor financiare și apoi prin zodia Taur, din 23 mai, prin sectorul relațiilor. Așadar, întâi îți vei reevalua situația financiară, ca apoi să te ocupi de rezolvarea unor chestiuni relaționale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul relațiilor și sectorul muncii. Dacă ai avut o perioadă mai dificilă în relațiile cu partenerul de cuplu, dar și cu cei cu care desfășori activități, în următoarele trei săptămâni, ai ocazia să îndrepți niște lucruri, să revizuiești relațiile și să-ți schimbi modul în care relaționezi cu ceilalți.

 

Capricorn


Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul muncii, iar din 23 mai Mercur ajunge pe ziua Taur, în casa asociată iubirii, aventurii, flirtului și romantismului. Dacă în prima decadă din lună îți vei reevalua relațiile cu colegii și îți revizuiești activitatea profesională, în ultima decadă, vei fi interesată să rezolvi niște chestiuni lăsate nerezolvate în planul sentimental.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii, creativității și valorificării unei pasiuni aducând reevaluări. Posibil să-ți pui o serie de întrebări, să încerci să-ți dai seama cât ești dispusă să investești într-o nouă relație sau dacă lucrurile nu au mers cum trebuie în cuplu, dacă ești dispută să faci compromisuri pentru a salva relația. În 23 mai, Mercur ajunge prin retrogradare în zodia Taur, pe sectorul asociat vieții de familie și spațiului de locuit și vine cu reevaluări privind viața de familie. Nu sunt recomandate decizii importante în perioada retrogradării.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul vieții de familie, ca în 23 mai să ajungă pe zodia Taur, în sectorul comunicării și informațiilor. Dacă relațiile de familie au fost mai tensionate în ultima perioadă, ai putea acum să ai niște discuții sincere. Nu sunt recomandate decizii importante până pe 3 iunie, pentru că există riscul să te răzgândești și să fii nevoită să-ți faci alte planuri.

related posts

Modifică setările cookies