Horoscop zilnic 10 martie 2021. Vărsătorii sunt în formă de zile mari, pregătiți pentru succes, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 10 martie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru planuri de viitor în ce privește viața de familie și locuința. Ceri sfaturi și prietenilor legate de intențiile tale, pentru că ai o teamă că nu-ți poți pune în practică ideile.

 

Taur

 

Posibil astăzi să ai semnale mixte în ce privesc planurile tale profesionale: să ai susținere, dar să nu-ți le poți materializa din cauza lipsei resurselor financiare. Atenție, că ai tendințe să intri în conflict cu cei cu care lucrezi, din cauze financiare!

 

Gemeni

 

Chiar dacă lucrurile nu merg astăzi conform planului, reușești să-ți păstrezi optimismul și să faci față situațiilor. Privești lucrurile din mai multe perspective și reușești să rezolvi o serie de chestiuni birocratice sau care au legătură cu studiile, o delegație, o călătorie sau un proiect personal.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, a resurselor pe care le deții în comun cu partenerul. Faci plăți și calcule privind sumele pe care dorești să le economișești în fiecare lună. În ce privește nivelul de energie este unul ridicat, așa că poți să faci față provocărilor de la serviciu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi favorabilă comunicării cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități profesionale. Sunteți pe aceeași lungime de undă și se anunță o zi productivă din toate punctele de vedere. Posibil, în prima parte a dimineții, să te lovești de niște obstacole, dar nu este nimic pe care să nu-l poți rezolva.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce o zi productivă în planul profesional, dar și în cel al sănătății. Chiar dacă pot să apară unele tensiuni cu colegii de muncă din cauza unor motive neînsemnate, veștile pe care le primești, legate de schimbările, care au loc la serviciu, sunt îmbucurătoare. La fel și în ce privesc niște investigații medicale sau analize, care par să se fi îndreptat în urma adoptării unui regim de viață sănătos.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi te invită la comunicare cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. Posibil să apară unele tensiuni între tine și perechea ta din cauza cheltuielilor. În ce privesc relațiile cu copiii, ar trebui să-ți petreci mai mult timp cu aceștia și după-amiaza de astăzi pare a fi momentul perfect să găsiți împreună metode noi de relaxare.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să se iște niște tensiuni cu membrii familiei. Nu ai o stare emoțională prea bună și riști să pui la zid pe toată lumea. În partea a doua a zilei, posibil să te caute un partener din trecutul tău. Legat de spațiul de locuit, dacă ai de rezolvat niște chestiuni juridice, notariale, administrative, poți întreprinde acțiuni în acest sens, care să aibă șanse de reușită.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente neprevăzute. Se schimbă planurile, dacă ai de făcut niște deplasări, și va trebui să faci rost de niște bani pentru a achita o sumă restantă. Dacă nu vrei să umbli la conturile de economii, vei face un împrumut de la un prieten sau coleg de serviciu.

 

Capricorn

 

Câștigi astăzi o sumă de bani, pe care o cheltui la fel de repede pe cât o încasezi. Este vorba de o activitate extraprofesională, pe care o desfășori în afara orelor de program. Nu-ți convine că timpul personal este limitat, însă nu ai încotro o perioadă, până achiziționezi ceva ce ai nevoie.

 

Vărsător

 

Cu Luna și Jupiter în semnul nașterii tale, ești într-o formă de zile mari astăzi: optimistă și cu multă încredere în tine, că orice vine spre tine ca și provocare, vei putea rezolva. Totodată, dacă ai avut neînțelegeri cu partenerul de cuplu, este o zi favorabilă împăcărilor și ai capacitatea de a vedea partea frumoasă a lucrurilor.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o capacitate de a intui corect unele aspecte, care privesc sfera profesională, proiectele în care ești implicată și mai ales, relația cu șefii. În sectorul personal, al relațiilor, ești dispusă să-i arăți partenerului mai multă susținere morală, deoarece a avut parte de niște experiențe dure.

 

 

Cele mai tari farse de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies