Horoscop zilnic 10 martie 2022. Scorpionii fac declarații partenerului sau cuceresc pe cineva, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 10 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 27 martie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Pești, respectiv sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului și introspecției. Așadar, începe o perioadă în care faci o analiză a relațiilor, dar și a activităților profesionale. Totodată, s-ar putea să apară persoane din trecut, care să-ți răscolească sentimentele.

 

Taur

 

Mercur, planeta comunicării și negocierilor, își începe, astăzi, tranzitul prin zodia Pești și va activa sectorul relațiilor de prietenie, proiectelor de grup, planurile și proiectele de viitor, dar și strategiile pe termen lung. Până pe 27 martie se întrevede o perioadă bună din punct de vedere al asocierilor, dar și a lărgirii cercului de cunoștințe.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, unde va traversa până pe 27 martie sectorul carierei și imaginii publice. Te faci remarcată prin ideile tale, primești aprecieri de la șefi și poți obține o avansare. Totodată, se întăresc relațiile cu persoane din străinătate.

 

Rac

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Pești și pănă pe 27 martie va activa sectorul schimburilor de experiență, călătoriile, studiile, direcția profesională, principiile și planurile de viață. Așadar, urmează o perioadă în care vei fi interesată mai mult de studiu, să susții niște examene, să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să călătorești sau să participi la evenimente culturale, sociale.

 

Leu


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Pești, respectiv în sectorul intereselor materiale, transformărilor profunde și intimității reciproce. Până pe 27 martie urmează o perioadă în care vei iniția dialoguri cu partenerul de cuplu pentru reorganizarea finanțelor pe care le dețineți în comun. Totodată, și dialoguri despre sfera intimă vei aborda, pentru că-ți dorești o apropiere mai profundă.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, pe sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Până pe 27 martie, va opera favorabil, aducând armonie, dialog prin comunicare deschisă. Dacă ești singură, primești propuneri de a ieși la întâlniri și ai șansa să începi o relație. În sfera profesională poți ajunge la unele înțelegeri.

 


Balanță

 

Mercur, planeta comunicării, ajunge, astăzi, în zodia Pești, pe sectorul muncii și sănătății. Până pe 27 martie urmează o perioadă în care se reorganizează activitatea la locul de muncă, poți primi oferte, poți schimba departamentul sau chiar jobul sau te poți face remarcată printr-o idee sau într-un proiect nou.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Pești, respectiv prin sectorul iubirii, romantismului, aventurii, copiilor, creativității și pasiunilor. În planul sentimental este posibil să faci declarații partenerului sau să cucerești pe cineva, iar în planul profesional, s-ar putea să faci echipă cu un prieten într-un proiect nou.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Pești, respectiv prin sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Așadar, până pe 27 martie, urmează o perioadă în care faci demersuri, împreună cu partenerul, privind planurile voastre comune de viitor, care privesc familia.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe tranzitul prin zodia Pești, respectiv prin sectorul comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe, susținerii de proiecte și interviuri. Până pe 27 martie urmează o perioadă în care crește capacitatea intelectuală și vei face față tuturor activităților profesionale sau care privesc un proces de învățare.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Pești, respectiv pe sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din muncă, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Până pe 27 martie apar oferte, au loc negocieri și-ți poți suplimenta veniturile.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Pești, în casa personalității. Până pe 27 martie vei avea parte de susținerea lui Mercur în toate activitățile pe care le întreprinzi. Observi o capacitate intelectuală ridicată, acumulezi mai ușor informație și-ți poți demonstra abilitățile și experiența pentru a-ți atinge obiectivele.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies