Horoscop zilnic 10 noiembrie 2019. Săgetătorii au un eveniment important în familie, ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 10 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi ieși la cumpărături împreuna cu prietenele și cheltui mai mult decât ți-ai propus. Totodată, te oprești la o cafenea și stai la povești mai multe ore. Uiți de faptul că i-ai promis partenerului că petreceți ziua împreună.

Taur

Astăzi îți vine o idee genială și pregătești șefilor o prezentare pentru săptămâna viitoare, care sigur îi va impresiona. Desi este weekend și gândul ar trebui să îți fie îndreptat spre familie și partener, stai mai mult pe laptop și încerci să îți pregătești un plan pentru săptămâna ce urmează.

Gemeni

Dacă ești singură și te hotărăști să ieși din casă la invitația unor colegi sau prieteni, norocul îți surâde și conjunctura astrală îți poate scoate în cale o persoană cu care descoperi că ai pasiuni comune și cu care te-ai potrivi.

Rac

Dacă ești plecată în weekend cu un grup de prieteni, așteaptă-te să apară tot felul de surprize cu cazarea, pe drum sau prietenii sa fie puși pe glume. Vă distrați maxim, chiar dacă aveți parte de unele neplăceri.

Leu

Configurația astrală anunță o zi activă din punct de vedere social, cu multe ieșiri la evenimente, unde poți socializa. Dacă ești singură, ai toate șansele ca un prieten să te prezinte unei persoane cu care vei realiza că ai multe în comun și să decideți împreună să ieșiți și singuri la o cafea.

Fecioară

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce niște cheltuieli neanunțate. Deși aveai un buget pentru a organiza un eveniment în familie, toate planurile ți se dau peste cap, numai să-ti faci fericite personale dragi. Spre seară primești o veste care te bucură, legată de achiziționarea unui bun de valoare, mai exact un imobil.

Balanță

Dacă îți începi ziua cu o stare de nervozitate și cu dispoziție de ceartă cu partenerul, ar trebui să eviți acest lucru și să lași dialogurile despre gestionarea banilor pentru dupa 20 ale lunii, când Mercur nu mai este retrograd. Cel mult îți poți face un plan de returnare a unei datorii.

Scorpion

Petreci după-amiza cu prietenii de la locul de muncă. Deși nu ești în dispoziția cea mai bună, îți face bine compania lor și reușesc să te mai scoată din gândurile și frământările tale. Din punct de vedere sentimental stai bine și te bucuri de compania persoanei iubite, care face orice să te simți bine și fericită.

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi anunță o zi dinamică. Îți aduce dispoziție de a petrece în compania persoanei iubite, poate participati la un eveniment important în familie, o nuntă, un botez, la un eveniment cultural, artistic sau sportiv. Vei fi înconjurată de prieteni și îi vei molipsi și pe ei cu veselia ta.

Capricorn

Gândurile tale se îndreaptă astăzi cum să faci să echilibrezi timpul petrecut la locul de muncă cu timpul petrecut în compania celor dragi. Deși contextul astral din această perioadă te îndeamnă să te preocupe mai mult cariera, membrii familiei au nevoie de tine și îți dau toate semnalele să schimbi ceva.

Vărsător

Comunicarea cu partenerul de viață este foarte bună astăzi și inițiezi tot felul de dialoguri despre sistemul de valori, principiile după care te ghidezi în viață, despre pasiunile tale și despre dorința ta de a călători mai mult. Spre seara stabiliți să plecați într-un city-break la finalul lunii.

Pești

Relatiile cu șefii și colegii de la locul de muncă evolueaza foarte bine, iar pe plan financiar începi să te redresezi. Astăzi este o zi bună pentru a face planuri financiare pe termen lung. Benefiezi și de sfatul unei persoane mai în vârstă din familie.

Vezi și: Rețetă desert cu mure

related posts

Modifică setările cookies