Horoscop zilnic 10 noiembrie 2020. Racii fac primul pas în dragoste, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 10 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în Scorpion, într-unul dintre sectoarele financiare ale hărții tale astrologice. Așadar, până pe 1 decembrie comunicarea, analizarea informațiilor primite, dar și schimbul de opinii îți pot aduce parteneriate, contracte și colaborari, de pe urma cărora să-ți mărești veniturile.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Scorpion, prin sectorul asociat relațiilor și căsătoriei. Până pe 1 decembrie, comunicarea directă, sinceră cu partenerul sau cu partenerii de afaceri ar putea să-ți aducă multe beneficii și să te ajute să eviți situațiile complicate.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul muncii și al sănătății și până pe 1 decembrie ești invitată să dialoghezi deschis cu colegii, cu șefii, cu cei cu care lucrezi sau interacționezi. Evită speculațiile și stai departe de bârfele de la locul de muncă! Verifică înainte să pleci urechea la unele informații care-ți parvin!

 

Rac

 

Sectorul sentimental, al romantismului, al aventurii, flirtului, copiilor și al activităților de relaxare, primește tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Scorpion. Așadar, până pe 1 decembrie ești invitată să-ți analizezi sentimentele, relația afectivă, iar dacă ești singură, să-ți declari sentimentele persoanei cu care vrei să începi o relație!

 

Leu

 

Începând de astăzi sectorul vieții de familie, al relației cu părinții, al căminului și patrimoniului este traversat de către Mercur, astrul comunicării, așa că până pe 1 decembrie ești invitată la o comunicare directă, dar sinceră cu membrii familiei, dacă vrei să rezolvi unele chestiuni administrative ale locuinței sau patrimoniului.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, traversează sectorul comunicării, al învățării, al cunoștințelor și al schimbului de opinii. Așadar, până pe 1 decembrie tranzitul prin zodia Scorpion, îți va imprima dispoziție de studiu, de a începe niște cursuri, de a te perfecționa într-un domeniu, de a obține un atestat. Totodată, vei fi interesată de lucruri ascunse, secrete, mistere și cauți răspunsuri la unele chestiuni care te frământă.

 

Balanță


Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în zodia Scorpion, respectiv în sectorul care reprezintă banii pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Până pe 1 decembrie, vor avea loc situații și evenimente care necesită rațiune, analiză în tot ce privesc câștigurile, investițiile, dar și cheltuielile.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 1 decembrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în semnul nașterii tale. Așadar, urmează o perioadă în care poți folosi tranzitul lui Mercur în favoarea ta, în negocieri, în tranzacții, prin valorificarea abilităților, pentru că ți se accentuează profunzimea, agilitatea și rațiunea.

 

Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul sectorului asociat căsătoriei și relațiilor, ajunge astăzi în zodia Scorpion, în casa subconștientului, a universului interior, a trecutului și a introspecției. Așadar, până pe 1 decembrie vei avea parte de informații utile, care îți vor aduce un avanntaj în relațiile și parteneriatele de afaceri. În ce privește relația de cuplu, poți să începi un proces de introspecție și să încerci să îndrepți greșelile.

 

Capricorn

 

Sectorul proiectelor și grupurilor sociale din care faci parte, va fi traversat începând de astăzi de Mercur, prin zodia Scorpion. Așadar, până pe 1 decembrie ți se dă șansa să reiei dialogurile pentru un proiect nou. Dacă ai avut neînțelegeri cu unul dintre partenerii de afaceri, care te-a dezamăgit, poți încerca să lași deoparte resentimentele și să încerci o nouă conexiune.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale și până pe 1 decembrie va opera favorabil pentru tine, dacă vei știi să te pui în valoare. Ai ocazia să te ocupi de imaginea ta, să ai dialoguri cu persoane cu putere de decizie, care ar putea să te recomande în proiecte noi.

 

Pești

 

Începând de astăzi Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor, începe să traverseze zodia Scorpion. Până pe 1 decembrie va activa sectorul asociat studiilor, străinătății, relației cu instituțiile publice, principiile și convingerile personale de viață. Dacă ești singură, îți poți întâlni partenerul în mediul academic, într-o călătorie, iar dacă ai deja partener vei simți mai mult nevoia să împărțiți aceleași principii de viață.

Share în bucate - Pui cu bere și salată de cartofi

related posts

Modifică setările cookies