Horoscop zilnic 10 noiembrie 2023. Capricornii rezolvă probleme de sănătate, Racii primesc o ofertă financiară tentantă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 10 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur tranzitează zodia Săgetător, respectiv sectorul dezvoltării și perfecționării profesionale, largirii orizonturilor, călătoriilor, idealurilor și sistemului de valori. Până pe 1 decembrie, vei fi preocupată să faci planuri, ai idei mărețe, studiezi mai mult într-un domeniu de interes pentru tine, discuții pe teme de filosofie și îți programezi călătorii.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur tranzitează zodia Săgetător, respectiv sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariul, privind banii la comun cu partenerul, datoriile, taxele, impozitele, creditele, dar și sectorul intimității. Prin urmare, până pe 1 decembrie, este o perioadă favorabilă să-ți reorganizezi finanțele și să ai discuții cu partenerul de cuplu pe teme ce țin de intimitate și încredere reciprocă.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Săgetător și până pe 1 decembrie, ai ocazia să clarifici anumite chestiuni în planul relațional. Dacă ești singură, cauți un partener cu care să ai aceleași principii, valori, pasiuni în comun, să călătorești sau să vă ajutați reciproc în dezvoltarea profesională.

 

Rac

 

Cu Mercur în tranzit prin zodia Săgetător, începând de astăzi, urmează o perioadă aglomerată la locul de muncă, până pe 1 decembrie, cu multe sarcini, activități, dar și reorganizare. De asemenea, poți primi oferte noi de muncă, pe care le iei în calcul.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Săgetător și până pe 1 decembrie, urmează o perioadă dinamică în planul sentimental, privind declarații și exprimarea sentimentelor. Dacă ești singură și îți dorești să începi o relație nouă, vei fi interesată de cunoștințele intelectuale ale partenerului. De asemenea, s-ar putea să-ți programezi niște călătorii, ieșiri în afara orașului cu prietenii.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Săgetător și până pe 1 decembrie, ai ocazia să rezolvi anumite chestiuni administrative cu casa, o tranzacție imobiliară sau să valorifici un imobil. Și comunicarea cu familia se îmbunătățește și vei putea rezolva unele neînțelegeri.

 

Balanță

 

De astăzi, cu Mercur în tranzit prin sectorul comunicării, dezbaterilor, învățării și acumulării de cunoștințe, mintea ta va fi activă, vei lua inițiativa la serviciu, în proiecte și vei purta conversații pe diverse teme. Pe de altă parte, ești interesată să înveți lucruri noi, să participi la diverse seminarii.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, cu Mercur în tranzit prin zodia Săgetător, până pe 1 decembrie, urmează o perioadă, în care poți purta negocieri salariale, să încheie contracte noi, să-ți mărești veniturile, dacă știi să te pui în valoare.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în casa personalității, vei avea tot suportul acestuia în toate acțiunile pe care le întreprinzi în planul relațiilor sau în cel profesional. Până pe 1 decembrie ai un randament intelectual ridicat și-ți poți pune în valoare abilitățile și experiența.

 

Capricorn

 

Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, începând de astăzi, în zodia Săgetător, în sectorul frământărilor interioare, îți va răscoli, până pe 1 decembrie, universul interior. Pe de altă parte, ai conștientizări și revelații și găsești soluții la unele probleme de sănătate sau care apar la serviciu.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Săgetător, în casa prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor, te ajută să-ți lărgești cercul de cunoștințe, socializezi mai mult și cauți să-ți petreci timpul cu persoane cu care ai pasiuni și subiecte de discuție comune.

 

Pești

 

Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, începând de astăzi, în zodia Săgetător, prin sectorul carierei, aduce șanse și oportunități de afirmare profesională. Ai idei îndrăznețe, le prezinți șefilor și porți tot felul de dezbateri, care-ți pot pune în valoare abilitățile profesionale.

 

 

 

Modifică setările cookies