Horoscop zilnic 10 octombrie 2020. Vărsătorii au probleme acute de sănătate, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 10 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral al zilei anunță preocupări pentru unele probleme apărute în chestiunile gospodărești, în relația cu unii membrii ai familiei, poate cei mai în vârstă, pe care decizi să îi pui la punct, să nu se mai amestece în relația ta de cuplu sau în ce privește cariera.

 

Taur

Ar fi bine ca astăzi să nu te provoace nimeni, pentru că îți vei stăpâni cu greu nervii și controlul, atunci când se abordează subiecte sensibile pentru tine. Plus că diferențele de mentalitate vor ieși în evidență și nu vei face niciun efort să aplanezi conflicte. Mai mult de atât, te arunci cu capul înainte și poți strica relațiile cu unele rude.

 

Gemeni

Chestiunile financiare revin astăzi în actualitate și vei fi nevoită să faci față unor momente delicate, atunci când cineva din familie, care te-a împrumutat cu o sumă de bani, îți cere returnarea acesteia, mai devreme decât ați stabilit.

 

Rac

Cu Luna în semnul nașterii tale și cu aspectele astrale de astăzi se complică lucrurile în planul relațional sau al parteneriatelor de afaceri, pe care vrei să le închei și care pot avea legătură cu  achiziționarea unei casei sau cu planurile tale pe termen lung în ce privește familia.

 

Leu

Posibil astăzi să nu te afli într-o formă prea bună a sănătății, mai ales că sunt aspecte astrale care anunță disfuncții organice care revin, pe seama unor probleme mai vechi și la care nu ai găsit rezolvare. Vei fi nevoită să te ocupi de sănătate și să delegi treburile casnice celorlalți membrii ai familiei.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță tensiuni cu prietenii, de la care poți avea unele surprize neplăcute. Sau poate unul dintre prieteni îți cere ajutorul, un sfat legat de problemele pe care le traversează în sectorul afectiv sau care privesc copiii.

 

Balanță

Nu traversezi o perioadă liniștită la locul de muncă. Mai mult de atât, veștile pe care le primești, legate de activitatea pe care o desfășori sau relațiile cu partenerii de afaceri, asociații sau colaboratorii nu sunt tocmai îmbucurătoare. Totuși, ai speranța că schimbările anunțate au rolul să îndrepte niște lucruri, care nu mai funcționează cum trebuie de mult.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi în care te frământă aspecte ale vieții profesionale. Introspecția te ajută să realizezi unele lucruri importante care privesc planurile tale personale pe termen lung.

 

Săgetător

Posibil să te confrunți astăzi cu unele probleme de natură materială, salarială sau care privesc unele sume deținute în comun cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Ai început să faci o evaluare a cheltuielilor și ai observat că poți mai reduce în unele locuri și să salvezi niște sume importante.

 

Capricorn

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul mariajului și al relațiilor, îți aduce stres în rezolvarea unor probleme apărute. Ai impresia că nu mai ai capacitatea de a lua decizii bune, nu mai găsești soluții și că traversezi un blocaj relațional. 

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce probleme privind starea de sănătate, disfuncții ale aparatului digestiv, dar și care privesc sistemul osos, coloana sau genunchii. Atenție nu abuza de alimente, dacă mergi la o petrecere, pentru că este posibil să apară reacții ale organismului și nu depune eforturi mari în care să-ți soliciți coloana sau genunchii!

 

Pești

Preocuparea ta principală de astăzi este pentru sfera afectivă și pentru copii. Totodată, dacă ești implicată într-un proiect de creație sau primești niște propuneri de a te implica într-un proiect cu unul dintre prieteni, vei fi destul de reținută sau ostilă față de orice vine spre tine în acest weekend.

 

Ce nume crezi că va avea copilul lui Smiley? - Trending Review cu Daragiu - episodul 41

 

related posts

Modifică setările cookies