Horoscop zilnic 10 octombrie 2021. Vărsătorii sunt azi în centrul distracției, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 10 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu, dar și pentru relațiile profesionale. Ai ocazia să fii deschisă și mai aproape de dorințele partenerului, însă ai grijă la cum pui problemele, pentru că există riscul să-ți impui unele idei, opinii, cu forța, pentru că așa crezi că este mai bine pentru relație. La serviciu, poți să negociezi sau să închei un contract, care să-ți aducă beneficii financiare.

 

Taur

 

Atenție la relațiile pe care le ai cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să nu reacționezi tocmai bine atunci când cineva nu-și face treaba! Norocul tău este că ai de partea ta șefii, care te susțin. În ce privește starea de sănătate este posibil să faci o schimbare, să adopți un regim de viață sănătos. Privind proiectele profesionale, renunți la ce nu-ți mai aduce beneficii.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură relațională și privind petrecerea timpului liber. Dacă ești singură, este posibil să te grăbești să avansezi într-o relație, poate chiar să fii prea insistentă, lucru care ar putea să nu aibă efectul dorit. În partea a doua a zilei, ceri niște sfaturi unui prieten.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri mai aprinse cu partenerul de cuplu, legate de cheltuielile casei sau de investițiile pe care vreți să le faceți. Ești hotărâtă să soliciți o mărire salarială și dacă acest lucru se întâmplă, atunci vei rezolva și chestiunile care privesc casa.

 

Leu

 

Deși este o zi de weekend, gândul tă se îndreaptă spre sarcinile de la serviciu. Te poți face remarcată prin creativitate sau idei originale. Și planul sentimental este activat și contextul astral este favorabil inițierii unor dialoguri cu o persoană pe care vrei să o cucerești.

 

Fecioară

 

Astăzi, ai nevoie de niște bani pentru casă, pentru a face niște achiziții sau cumpărături. Pornind de preocupările financiare, vei ajunge să-ți schimbi planurile și strategiile. Conjuncția lui Marte, planeta acțiunii, cu Mercur, guvernatorul tău, ambele aflate pe casa banilor, te face combativă și determinată să obții banii ce ți se cuvin din munca prestată. Totodată, cauți să ceri o mărire salarială sau renegociezi contractele extraprofesionale.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce multă energie pentru studiu personal, citit, scris, comunicare cu prietenii, rudele, vecinii. În planul relațional, conjuncția lui Marte cu Mercur, în zodia ta, ar putea să te facă puțin mai agresivă și ar trebui să eviți să intri în conflicte. Totodată, poți avea senzația că nu ai destule cuvinte să exprimi ce gândești, așa rapid se desfășoară totul în mintea ta.

 

Scorpion

 

Deși îți dorești să ieși, astăzi, cu prietenii, să socializezi, acest lucru nu este posibil, pentru că te simți foarte obosită, iritată și conflictele sau disputele pot să apară foarte ușor. Așa că, decizi să te odihnești și să te gândești la strategia pe care vrei să o adopți la serviciu, să poți ajunge cu treaba la zi.

 

Săgetător


Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și este posibil să faci o deplasare cu partenerul de cuplu, pentru că aveți de rezolvat niște chestiuni administrative. Este recomandat să nu te lași purtată de impulsuri de moment, pentru că poți strica relația cu partenerul de cuplu.

 

Capricorn

 

Astăzi, ar trebui să fie o zi de odihnă, însă poate doar fizic te odihnești, pentru că mental îți faci tot felul de planuri și strategii, cum să avansezi, să-ți impresionezi șefii, prin ideile pe care le propui într-o chestiune care-ți dă mari bătăi de cap. În perioada următoare este posibil să înveți multe lucruri noi și să fii coopetată într-o nouă echipă.

 

Vărsător

 

Astăzi ești în centrul acțiunii în grupul de prieteni. Posibil să organizezi o petrecere surpriză cuiva drag. Va fi multă distracție și revedere cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Dacă ești singură, în planul sentimental este posibil să iei niște decizii în acord cu principiile tale de viață.

 

Pești

 

Astăzi, te preocupă administrarea resurselor pe care le deții împreună cu partenerul, banii și bunurile provenite dintr-o moștenire sau bani pe care trebuie să îi recuperezi de la un prieten. În planul profesional, profită de aspectele astrale pentru a-ți demonstra abilitățile și experiența!

 

Leonardo DiCaprio se bate pe un cap de dinozaur!

related posts

Modifică setările cookies