Horoscop zilnic 10 octombrie 2022. Gemenii se trezesc pe neașteptate într-o relație amoroasă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 10 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Cu Luna în semnul nașterii tale, te afli încă sub influența Lunii Pline de ieri, care s-a format în Berbec. Ai  energie și motivație să faci față unor provocări, care pot veni de la persoane apropiate, partener sau cei cu care desfășori activități. În partea a doua a zilei, reușești să-ți faci ordine în situația financiară și recomandarea astrelor este să nu intri în tot felul de combinații cu prietenii, pentru că este posibil să ai pierderi.

Taur

Posibil, astăzi, să ai parte de un randament mai scăzut din cauza lipsei de energie. Sectorul sănătății este activat în prima jumătate de zi și este posibil să ai nevoie de detașare față de factorii de stres pentru a scăpa de unele disfuncții organice, care se activează pe emoții intense.

Gemeni

Posibil, astăzi, o idee, care-ți vine în timpul unei conversații cu unul dintre prieteni, să te ajute să-ți dai seama care este direcția profesională pe care s-o urmezi. În altă ordine de idei, este posibil să apară cineva neașteptat în viața ta, iar lucrurile să se deruleze atât de rapid, încât să te trezești într-o relație.

Rac

În prima parte de zi ai niște dialoguri mai aprinse cu șefii, deoarece nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu viziunea asupra unui proiect pe care îl ai în derulare. În partea a doua a zilei, unul dintre prieteni îți cere ajutorul într-o chestiunea familială.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a rezolva o chestiune birocratică sau pentru a pune în ordine niște acte, să obții niște documente de care ai nevoie. Relațiile cu unii dintre prieteni sunt mai conflictuale, însă reușești să găsești o cale comună de comunicare, pentru a aplana un conflict. În partea a doua a zilei, ajungi la șefi cu o problemă într-un context profesional.

Fecioară

În prima parte a zilei, încasezi o sumă de bani, pe care o așteptai la finalul săptămânii trecute și începi să-ți faci niște socoteli. Totodată, este posibil să primești și de la șefi un răspuns privind prelungirea unui contract sau o mărire salarială.

Balanță

Planul sentimental este activat astăzi, însă configurația astrală încă mai aduce tensiuni în relație. Posibil să ai niște discuții cu partenerul de cuplu privind cheltuielile pe care le faci din contul comun. La serviciu ți se propune participarea la un curs sau la un schimb de experiență profesional.

Scorpion

Începi săptămâna și ziua în forță la serviciu, mai ales că Luna își continuă tranzitul prin zodia Berbec. S-ar putea să ai multe dialoguri, întâlniri și ședințe cu colegii și superiorii pentru implementarea unor proiecte noi. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când Luna începe să-ți traverseze casa relațiilor și te preocupă să-I faci o surpriză partenerului.

Săgetător

În prima parte din zi ai de rezolvat niște chestiuni relaționale sau parteneriale. Dialogurile sunt favorabile doar dacă te poți abține să nu intri în tensiuni cu cei cu care relaționezi. Luna traversează zodia Berbec și riști să fii impulsivă. Dacă poți, amână discuțiile sau întâlnirile în partea a doua a zilei.

Capricorn

În prima parte a zilei, ai de rezolvat niște chestiuni personale, familiale. Posibil să faci și niște deplasări neprevăzute, dar reușești să te mobilizezi și să aranjezi tot programul, astfel încât să nu încurci pe nimeni. În partea a doua a zilei, ești convocată la o ședință cu superiorii. Posibil să fie o evaluare sau să discutați despre planurile tale de viitor.

Vărsător

Începi ziua cu mai multe deplasări și întâlniri. Sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți este activat, însă atenție, că Luna traversează zodia Berbec și este posibil să te arunci cu capul înainte, fără să analizezi ce ți se propune. În partea a doua a zilei, lucrurile se mai liniștesc și intrevin chestiuni ale casei de rezolvat.

Pești

În prima parte a zilei, te preocupă banii și administrarea lor. Posibil să-I comunici partenerului intențiile tale, însă se pot isca tensiuni între voi, pentru că nu ii ceri părerea. Luna în zodia Berbec te face mai directă și nu ești atentă la cum comunici. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze casa comunicării, respectiv zodia Taur. Reușești să repari ce ai stricat dimineață în relația cu partenerul.

related posts

Modifică setările cookies