Horoscop zilnic 10 septembrie 2020. Scorpionii trebuie să meargă la medic, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 10 septembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în mers retrograd. Așadar, este recomandat să încetinești cursa în care ai intrat, să-ți faci o evaluare a planurilor personale, dar și din sfera profesională și să identifici ceea ce trebuie să îndrepți în viața ta.

Taur

Contextul astral de astăzi anunță retrogradarea lui Marte, planeta acțiunii, prin sectorul asociat subconștientului, a universului interior, a frământărilor, trecutului și meditației. Energia ta se diminează în următoarea perioadă și nu trebuie să te temi atunci când lucrurile nu ies așa cum îți dorești. Rolul retrogradării este să corecteze lucrurile și dacă ai sărit etape, acum este momentul să înțelegi că toate au un rost.

Gemeni

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Berbec, prin sectorul asociat prietenilor și grupurilor sociale pe care le frecventezi. Lucrurile se complică în relațiile cu aceștia și vei fi nevoită să-ți revizuiești planurile de viitor, care îi implică și pe aceștia.

Rac

Marte, planeta acțiunii, își începe retrogradarea de astăzi, prin zodia Berbec, prin casa carierei, a imaginii, statutului personal și relației cu superiorii. Urmează o perioadă în care trebuie să-ți reevaluezi planurile din carieră și să ai grijă, pentru că vei fi tentată să fii agresivă în relația cu șefii, dacă lucrurile nu decurg așa cum îți dorești.

Leu

Marte, planeta acțiunii, intră astăzi în mers retrograd prin zodia Berbec, prin casa călătoriilor, studiilor, relațiilor cu persoane din străinătate, dar și în ce privesc principiile după care te ghidezi în viață. Prin urmare, se complică lucrurile în aceste domenii și nu vei mai accepta nimic care să nu fie în acord cu principiile tale.

Fecioară

Marte, planeta acțiunii, își începe de astăzi tranzitul retrograd prin zodia Berbec, prin casa avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor și finanțelor în comun cu partenerul sau cu alți terți. Așadar, atenție cum vei gestiona resursele, în următoarea perioadă, pentru că se pot complica puțin lucrurile și banii să vină mai greu.

Balanță

Începând de astăzi este recomandat să ai grijă cum interacționezi cu ceilalți, în special cu partenerul de viață și cu cei cu care lucrezi. Relațiile cu ceilalți se complică, așa că este de preferat să eviți dispute, tensiuni și dialoguri în contradictoriu.

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, își începe de astăzi retrogradarea prin zodia Berbec, respectiv prin casa muncii și a sănătății. Așadar, la locul de muncă începi o reevaluare a sarcinilor, a timpului de lucru, a relației cu colegii, pentru că o să apară tot mai multe conflicte. Atenție și la sănătate! Poate ar fi bine să începi niște investigații medicale să te asiguri că ești bine!

Săgetător

Relațiile din sfera sentimentală încep să se complice de astăzi, de când Marte, planeta acțiunii, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Berbec. Ești invitată la o reevaluare a sentimentelor, a relației de iubire sau a relației cu copiii, dacă ești părinte.

Capricorn

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă mai conflictuală în relațiile cu cei dragi, așa că este recomandat să dai dovadă de diplomație și să eviți certurile. Totodată, poți relua proiecte care privesc spațiul de locuit: să începi o renovare.

Vărsător

Sectorul asociat comunicării, schimbului de idei, acumulării de cunoștințe, deplasărilor devine complicat de astăzi, de când Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul retrograd. Așadar, mare atenție la felul cum comunici, cum îți exprimi ideile și evită să intri în dispute, pentru că vei avea tendința să nu renunți până nu se face totul ca tine!

Pești

Sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă proprie, de la serviciu sau din colaborări se complică începând de astăzi, de când Marte, planeta acțiunii, intră în mișcare retrogradă. Posibil să apară întârzieri sau blocaje în încasarea banilor, însă rolul retrogradării este să începi o revizuire a obiceiurilor financiare și să nu mai cheltui tot ce ai.

related posts

Modifică setările cookies