Horoscop zilnic 10 septembrie 2021. Berbecii devin mai pasionali și înclinați spre relații ascunse, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 10 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion, în sectorul avantajelor materiale și a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane/instituții, a banilor pe care îi datorezi, creditelor, taxelor și impozitelor. Posibil să observi o îmbunătățire a situației financiare, însă apar și situații în care trebuie să lupți pentru a obține ceea ce este al tău. Și sectorul intim se activează, devii mai pasională și înclinată spre relații ascunse.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor, așa că vei avea șansa să-ți consolidezi relația de cuplu, numai cu condiția să renunți la gelozie și posesivitate.

 

Gemeni

 

Sectorul muncii și al activităților profesionale, dar și al stării de sănătate este activat de Venus, micul benefic, care ajunge astăzi în zodia Scorpion. Așadar, apar șanse și oportunități la locul de muncă, obținerea unui job nou, o colaborare, o asociere, dar și atracții/flirt cu colegi de serviciu sau cu persoane cu care colaborezi. Atenție, pentru că te poți trezi într-o relație complicată!

 

Rac


Sectorul sentimental se activează începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus în zodia Scorpion. Așadar, până pe 7 octombrie, urmează o perioadă cu șanse de îmbunătățire a relației de cuplu, iar dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva și să începi o relație.

 

Leu

 

Sectorul asociat vieții de familie, a patrimoniului, relației cu părinții se activează, astăzi, odată cu intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion. Așadar, până pe 7 octombrie, urmează o perioadă în care-ți dorești să faci niște schimbări în locuință sau în relațiile de familie, se observă o îmbunătățire a relațiilor, iar din punct de vedere al spațiului de locuit ai planuri de începere a unei renovări.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi sectorul comunicării primește tranzitul lui Venus, prin zodia Scorpion. Micul benefic aduce mici noroace și șanse de a rezolva o serie de chestiuni personale sau administrative, la drum scurt, în relația cu unele instituții sau în relațiile cu frații. Totodată, până pe 7 octombrie ai noroc în negocieri, acumulare de cunoștințe, susținere de examene sau interviuri.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, segmentul financiar primește tranzitul lui Venus, micul benefic și guvernatorul tău, prin zodia Scorpion. Până pe 7 octombrie vei observa o îmbunătățire a situației financiare, o mărire a veniturilor sau o suplimentare prin începerea unor activități în paralel cu locul de muncă. Atenție, că vei face și mai multe cheltuieli!

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 7 octombrie, Venus, micul benefic, îți traversează sectorul personalității, așa că urmează o perioadă în care te vei ocupa de tine, de imaginea proprie, îți schimbi look-ul și garderoba. Totodată, ai dispoziție de flirt, cuceriri și atracție către relații complicate.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Scorpion, pe sectorul asociat frământărilor interioare, a trecutului și secretelor, ar putea să-ți scoată în cale persoane din trecut cu care ești tentată să începi o relație ascunsă. Totodată, este posibil să încerci să identifici ce nu merge în relația actuală.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung primește tranzitul lui Venus, prin zodia Scorpion. Prin urmare, până pe 7 octombrie, ești interesată să pregătești o strategie de lucru într-un proiect preluat de curând. Cum Venus este planeta iubirii și-ți guvernează sectorul sentimental, este recomandat să fii atentă și în jurul tău, pentru că astrele îți pot scoate în cale o persoană cu care să începi o relație.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale este activat de prezența lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion. Apar șanse și oportunități în carieră și persoane care te pot ajuta să avansezi. Obții un proiect datorită încheierii unui curs sau perfecționării într-un domeniu.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion, în sectorul asociat studiilor, perfecționării, schimburilor de experiență, relațiilor cu instituțiile publice. Ai o mare deschidere către acumulare de informații noi, de rezolvare a unor chestiuni birocratice, mai ales că micul benefic vine în ajutor și-ți scoate în cale oamenii de care ai nevoie.

 

related posts

Modifică setările cookies