Horoscop zilnic 10 septembrie 2022. Scorpionii au parte de surprize în planul iubirii, ce se întâmplă cu Capricornii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanță, respectiv prin casa asociată relațiilor, vine să reevalueze viața de cuplu, să spui lucrurilor pe nume, să încerci să salvezi o relație prin comunicare deschisă și sinceră. Luna Plină din zodia Pești care se formează tot astăzi pe sectorul frământărilor interioare vine să aducă o vindecare și să te invite la un bilanț. Posibil să apară surprize neașteptate, dar plăcute.

 

Taur

 

Intrarea în mișcare retrogradă a lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi, prin sectorul muncii și sănătății aduce o reevaluare și o revizuire a activităților profesionale și a stării de sănătate în următoarea perioadă. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești, care se formează în sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor. Fenomenul astral vine cu încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Pentru că Luna și Soarele formează un aspect armonios cu Uranus din casa personalității, nu sunt excluse surprize plăcute, care să-ți aducă contracte profitabile.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 2 octombrie, Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Balanței în mișcare retrogradă. Așadar, sfera sentimentală intră într-un proces de revizuire și reevaluare. Posibil, să reiei niște relații sau să încerci să-ți dai seama cât ești dispusă să investești.Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează casa carierei și ambițiilor profesionale, a relației cu șefii și imaginii. Pot avea loc încheieri de etape sau finalizarea unor proiecte, începerea unei activități pe cont propriu. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care va rezolva o problemă de serviciu în mod neașteptat.

 

Rac

 

Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi și până pe 2 octombrie prin zodia Balanță te invită la o reevaluare a relațiilor de familie. Totodată, s-ar putea să reiei o renovare sau rezolvarea unor chestiuni care țin de casă și spațiul de locuit. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, studiilor, aducând încheieri de etape, finalizarea unor proiecte personale.

 

Leu

 

Începând de astăzi Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin zodia Balanță și până pe 2 octombrie, când revine la mișcarea directă, îți vei revizui modul în care comunici. Posibil să reiei niște cursuri sau deschizi niște subiecte pe care le-ai tot amânat în relația cu cei cu care lucrezi sau cu partenerul de cuplu. Tot astăzi se formează și Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul transformărilor profunde și intimității, unde s-ar putea să ai parte de surprize sau evenimente care să răstoarne o situație în cuplu.


Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 2 octombrie, Mercur, guvernatorul tău, traversează în mișcare retrogradă casa banilor și va fi nevoie de o reevaluare a sectorului financiar și a modului cum negociezi, astfel încât să-ți mărești veniturile. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești, care activează sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri parteneriale. Cum Uranus face parte din contextul astral și-ți guvernează casa muncii, o situație de la serviciu se poate răsturna în favoarea ta.

 

Balanță

 

Începând de astăzi Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin casa personalității tale și până pe 2 octombrie te invită la o autoevaluare, la un bilanț și la revizuirea unor decizii. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești care aduce încheieri de etape, finalizarea unor proiecte la locul de muncă sau culegerea roadelor unor demersuri pentru obținerea unui job nou. Uranus face parte din contextul astral și poate aduce surprize plăcute în favoarea ta.

 

Scorpion

 

Retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, începând de astăzi și până pe 2 octombrie prin zodia Balanță, te invită la un bilanț relațional sau profesional. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești din sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității și valorificării unei pasiuni. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau demersuri personale, iar Uranus, planeta imprevizibilului,  îți poate aduce o surpriză în planul iubirii și aventurilor romantice.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Balanță și până pe 2 octombrie urmează o perioadă în care va fi nevoie să-ți reevaluezi proiectele profesionale și relațiile cu prietenii. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești, care aduce încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau culegerea roadelor unor demersuri ,care au legătură cu viața de familie, căminul sau părinții. Din contextul astral face parte și Uranus planeta imprevizivilului, care poate aduce surprize plăcute, să schimbe o situație în cuplu.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin zodia Balanță și până pe 2 octombrie, când revine la mișcarea directă, ești invitată la o reevaluare a carierei și a perfecționării profesionale. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești care aduce încheieri de etape privind obținerea unei diplome, atestat sau bursă. Totodată, dacă vei știi să porți o negociere în favoarea ta, îți vei mări considerabil veniturile. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că-ți poți valorifica o pasiune, iar lucrurile să o ia într-o direcție neașteptată.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să retrogradeze prin zodia Balanță și până pe 2 octombrie, când revine la mișcarea directă, te invită la o reevaluare și o reviziune a planurilor privind pregătirea profesională. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești, care aduce încheieri de etape și finalizarea unor demersuri financiare. Din configurația astrală face parte și Uranus, guvernatorul tău, care  poate schimba o situație în favoarea ta.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Balanță și până pe 2 octombrie, te invită la o reevaluare a finanțelor pe care le deții în comun cu partenerul sau alți terți. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Pești, care vine cu încheieri de etape și înregistrarea unui succes personal sau profesional. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta surprizelor, care vine cu schimbări în deciziile tale de natură profesională.

related posts

Modifică setările cookies