Horoscop zilnic 11 aprilie 2019. Varsătorii se simt atrasi de o persoana nepotrivita, vezi ce se întampla cu Leii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 11 aprilie 2019.

Tag-uri:

BERBEC 

Sentimentele tale sunt din ce in ce mai confuze si crezi ca a venit momentul sa faci un pic de ordine in viata ta. Din pacate, nu stii daca sa urmezi ce iti spune inima sau ratiunea. Ai vrea sa nu te mai consumi atat de mult si sa ii spui partenerului ceea ce simti cu adevarat. Poate ca astazi este momentul.

TAUR

Astazi te simti epuizata si nu ai energia necesara pentru a duce lucrurile incepute la bun sfarsit. Nu te poti concentra si simti ca nimic nu iti iese asa cum iti propui. Poate ca este momentul pentru un mic moment de respiro in viata ta.

GEMENI

Primesti o propunere tentanta din partea unei persoane de sex opus, pe care o cunosti de ceva vreme, dar pe care incepi sa o vezi cu alti ochi. Simti ca orice este posibil si nu te dernjeaza deloc sa te lasi purtata de val.

RAC

Ai de rezolvat o situatie destul de delicata, insa dai dovada de spontaneitate si inspiratie si reusesti sa duci lucrurile la bun sfarsit. Castigi respectul colegilor de la birou, care te admira pentru calmul de care ai dat dovada.

LEU

Este o zi destul de solicitanta pentru tine, in care nu ai niciun moment de respiro. Mai multe chestiuni care nu suporta amanare trebuie rezolvate, iar tu ai sanse mari sa petreci toata ziua pe drumuri. 

FECIOARA

Te vezi nevoita sa iti schimbi o parte din planurile pe care le facusei pentru azi, insa nu lasa acest lucru sa te afecteze prea tare. Incearca sa te adaptezi din mers si sa nu mai vezi orice lucru care nu iese cum vrei tu ca pe o tragedie.

BALANTA

Sentimentele tale pentru partener sunt din ce in ce mai intense, iar astazi ai vrea sa faci ceva pentru el care sa ii arate cat de mult inseamna pentru tine. Te simti norocoasa si fericita alaturi de el si te gandesti la un viitor indelungat impreuna.

SCORPION

Astazi gandul iti zboara adesea la persoana iubita si numeri orele si minutele pana la urmatoarea voastra intalnire. Insa iti faci prea multe griji in privinta viitorului vostru impreuna si lucrul acesta nu te lasa sa te bucuri de povestea voastra de iubire.

SAGETATOR

Te simti neglijata de partener, iar lucrul acesta te ingrijoreaza. Te pregatesti de ceva vreme pentru o discutie in acest sens, iar astazi simti ca este momentul potrivit pentru asa ceva. Incearca sa iti tii nervii sub control si sa nu spui vorbe pe care ulterior sa le regreti.

CAPRICORN

Astazi ai tendinta de a te enerva usor, asa ca ar fi mai bine sa eviti persoanele cu care nu doresti in mod deosebit sa ai o disputa. Ceva te frustreaza si lucrul acesta te face irascibila. Incearca sa faci un pic de ordine in viata ta.

VARSATOR

Te simti atrasa de un barbat de care ai vrea totusi sa pastrezi distanta. In ciuda faptului ca simti ca nu este persoana potrivita pentru tine, nu te poti abtine sa te intrebi cum ar fi viata ta daca ati fi impreuna.

PESTI

Esti dezamagita de felul in care partenerul s-a purtat cu tine in ultima perioada si astazi ii atragi atentia asupra acestui fapt. Ai grija sa nu te lasi purtata de val si sa nu aduci in actualitate toate frustrarile tale din trecut.

related posts

Modifică setările cookies